Liigat

SPV-tahtohyökkääjä näki voitetun ottelun vaikeana – ”Pitää saada kaveri pois pallolta”

06.03.
2015
4 Kommenttia
1
Liigat
Henri Myllymäki roikkui Koovee-puolustuksen riesana menestyksekkäästi koko ottelun. Kuva: Juha Käenmäki.

Henri Myllymäki roikkui Koovee-puolustuksen riesana menestyksekkäästi koko ottelun. Kuva: Juha Käenmäki.

Henri Myllymäki on seinäjokelaisen salibandyväen silmissä tykätty pelaaja. Isokokoinen tahtohyökkääjä on juuri SPV:n tyyppinen pelaaja, joka avasi tämän kevään playoffit mukavasti kahdella maalilla, kun Peliveljet kairasivat 7-3 -voiton Kooveesta.

Pääkallo.fi jututti Töysän omaa poikaa ensimmäisen puolivälierän jälkeen Seinäjoen Urheilutalolla, eikä mies tuntunut olevan järin tyytyväinen, vaikka ensimmäinen kiinnitys kohti välieriä irtosikin.

– Aika vaikeaa oli. Kaveri piti paljon palloa, mikä sekoitti meidän peliä. Pallokontrollia pitää saada tasattua, että seuraavassa pelissä ollaan parempia, teroitti Myllymäki mietteliään näköisenä.

Ottelu näytti silti olevan SPV:n näpeissä varsin mallikkaasti kaksi erää, mutta kolmannessa erässä Koovee latoi pelin tasoihin seinäjokelaisvaihtopenkin alkaessa keskittyä vääriin asioihin.

– Ihan liikaa keskityttiin tuomareihin tänään, heillä on oma hommansa ja meillä omamme, sillä selvä. Se oli varmasti osasyy siihen, miksi kaveri pääsi peliin mukaan, Myllymäki harmitteli.

Peli oli ajoittain melkoistakin mailojen kolistelua ja paasaamista puolin, jos toisin. Tuomarilinjaan Myllymäeltä itsellään ei kuitenkaan irronnut kommentteja.

– Parempi, kun en sano mitään tässä vaiheessa. Vähän erikoinen linja, mutta siinä se.

Kauden aikana loukkaantumisista kärsinyt voimahyökkääjä teki tänään kaksi maalia ja oli vahvalla pelipäällä. Jalka liikkui ja mies roikkui Koovee-puolustajien niskassa kuin herhiläinen osoittaen olevansa Peliveljille äärimmäisen tärkeä vahvistus kevään koitoksissa.

– Oma kunto on kohenemaan päin ja joka treeni ja peli tuntuu paremmalta oman viisikon sisällä. Peli kerrallaan mennään kokoonpanojen kanssa varmasti ja katsotaan, mitä sunnuntaina tuleman pitää.

Myllymäen mukaan Koovee on saatava aseettomammaksi. Henkilökohtaiset virheet täytyy minimoida sunnuntaina, kun pelataan Kooveen kotihallissa Tampereella.

– Pitää saada kaveri pois pallolta. Pystytään itsekin pelaamaan pallon kanssa paremmin, kun vain halutaan. Lähdetään parantamaan ja katsotaan minkälaisen sopan vastustaja sunnuntaiksi keittää, Myllymäki virnuili ennen siirtymistään loppuverryttelyihin.

Lue myös otteluraportti: SPV-luotsi tyytymätön voitosta huolimatta – ”Aika sukkasillaan mentiin tänään”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Sanotaan nyt kuitenkin ihan suoraan
07/03/2015
Tuomareitten suoritus Seinäjoella oli surkea. Ei enää näitä miehiä pudotuspeleihin.
KYSYTÄÄN NYT KUITENKIN IHAN SUORAAN
07/03/2015
Mikäs tuomareista teki surkeita?
SANOTAAN NYT KUITENKIN IHAN SUORAAN
07/03/2015
Tuomareista valittaminen on niin turhaa. Miettikää kaks kertaa valitaanko puolivälieriin huonot vai hyvät tuomarit, ite veikkaisin jälkimmäistä.
S7
09/03/2015
Pääkallon kommenttien perusteella ei ole tarjolla kuin huonoja, kun joka paikkakunnalta tullut valitusta. Ainakin hävinneiden osalta...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.