Liigat

SSV löi Oilersin toistamiseen – Kailiala hurjasteli hattutempun

08.03.
2015
15 Kommenttia
2
Liigat
Miko Kailiala osui kolmesti Oilersin verkkoon. Kuva: Olli Laukkanen

Miko Kailiala osui kolmesti Oilersin verkkoon. Kuva: Olli Laukkanen

Esport Oilersin ja SSV:n välillä pelattiin sunnuntaina miesten Salibandyliigan toinen puolivälierä. Sarja oli ensimmäisen kamppailun jälkeen SSV:lle 1-0. Myös toinen ottelu päättyi Viikinkien juhliin lukemin 3-6 (0-2, 1-1, 2-3).

Mihin ottelu ratkesi?
Oilers oli kuskin paikalla varsinkin ensimmäisessä erässä, mutta silti SSV teki maalit. Sen jälkeen helsinkiläiset eivät enää johtoasemaansa luovuttaneet. Miko Kailialan tyhjiin lyöty kolmas maali sinetöi SSV:n 6-3-voiton.

Ottelun hahmo?
SSV-puolustaja, MM-kisoissakin pelannut Lauri Stenfors on luunkova tontillaan. Nopealla ja vahvalla SSV-pakilla on erinomainen laukaus ja myös hyvä peliäly, kuten SSV:n kolmannessa maalissa nähtiin. Rohkea nousu oman maalin takaa ja poikittaissyöttö Jani Heleniukselle, joka pamautti lukemiksi 1-3. Myös SSV-maalivahti Santtu Strandberg oli mies paikallaan. Ja totta kai hattutempun paukuttanut Miko Kailiala pitää nostaa esille. Salibandyssa on kuitenkin pohjimmiltaan kyse maaleista ja voitoista ja niitä Kailiala teki, vaikka omien sanojensa mukaan kaksi ensimmäistä erää olivat nuorelta pelurilta huonoa tekemistä. Oilersilta Sylvester Raikamo näytti, mikä on miehiään. Mies oli mukana kaikissa kolmessa Oilers-maalissa.

Ottelun puheenaihe?
Voitolla SSV venytti johtonsa jo 2-0-tilanteeseen, ja se tietää sitä, että keskiviikkona puolivälieräsarja on katkolla Pasilassa. Oilersilta nähtiin sunnuntai-iltana jo parempaa tekemistä, kun ensimmäisessä ottelussa perjantaina. Se ei siltikään voittoon riittänyt, vaikka SSV:n tekeminen oli valmentaja Mika ”Amu” Ahosen mukaan perjantaita huonompaa.

Tilastot:
Oilers: Sylvester Raikamo 1+2, Joonas Kaltiainen 27 torjuntaa
SSV: Miko Kailiala 3+0, Santtu Strandberg 28 torjuntaa

Illan muut ottelut:
Koovee-SPV 3-4 ja.
OLS-Happee 3-4
Erä-Classic 5-3

Linkit:
Ottelutilasto

Teksti: Janne Erola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tane
08/03/2015
Molemmat maalivahdit olivat loistavia.
S7
09/03/2015
Amu ihan oikeassa! Oli vähän huolimatonta tekemistä pallon kanssa ja pahoja harhasyöttöjä, mihin ei plaijareissa ole varaa. Eilen Oilers ei onneksi osannut noita hölmöilyitä käyttää hyväkseen...

Oilerssilta oli parempaa kuin perjantaina, Raikamo oli todella hyvä ja keskittyi tällä kertaa pelaamiseen.
Boris
09/03/2015
Ei kyllä Kaltiainen ihan vakuuttanut toisin kuin Strandberg, joka otti monta isoa koppia. Oilersin pallon pitäminen oli pääsääntöisesti vain alakolmiossa syöttelyä, eikä oikein päästy siitä mihinkään.
Katsoja
09/03/2015
Positiivista Espoolaisin silmin oli Raikamon peli ja yleisömäärä joka oli kierroksen suurin.
Lajin suosiota nakertaa heikko tuomareiden taso joka voi jopa ratkaista pahiimmillaan otteluita.
Oilerssin tiedotus oli alkukaudella aktiivista, nyt ei jakseta samalla tasolla, eilisestä ottelusta ei saatu edes lehditötilaisuutta ulos.
Toivotaan kuitenkin että keskiviikkona nähdään se Oilers jota on jaksettu kannustaa valmennuksen ongelmista huolimatta.
katsojalle
09/03/2015
käyppä katsomassa uudestaan youtubesta tili Esport Oilers TV, sieltä se lehdistötilaisuus löytyy!

Mutta siitä täytyy olla samaa mieltä, että mediatiimi laiskistunut, nettiin piti tulla ö-mappeja (tähän mennessä vain yksi ilmestynyt?!?) ja youtubeen pelaajakortteja (kaksi tullut ulos?!). Camaan step up your game Erola&Savolainen
Katsoja
09/03/2015
Kiitos, sieltä löytyi. Erikoista että tehdään matskua mutta ei sitten levitetä esim. Somen kautta..
Kysymys matsin livenä nähneille
09/03/2015
Oliko SSV hyvä vai Oilers huono?
Jakke
09/03/2015
Oilers oli huono.
SSV pelasi omalla tasollaan.
Jokke
09/03/2015
Ei Oilers ollut huono, ei vaan yhtään ollut onnea mukana jota aina tarvitaan. Ssv oli normi hyvä ja maalivahti oli hyvä. Ykköskenttä hyytyi oilersilla, eivät uskaltaneet jostain syystä pelata tasollaan.
S7
09/03/2015
En sitten tiedä kumpaan suuntaan huono? Kattelin tossa maalikoosteen ja maalit näki paremmin kuin paikan päältä. Oilerssin eka. S.Lindfors istuu veskan päällä, toka Wardi huitoo ennen maalia Järveltä mailan pois kädestä. Toki Järvi kyllä roikkuu aika kivasti ennen tota:-). Selvästi huomannut, tossa kunnon plaijari vääntöä kavereiden välillä, niinkuin kovissa peleissä pitää vääntääkin.
fyt
09/03/2015
Storgårds työntää Lindforsin veskarin päälle ja Järvi tapansa mukaan roikkuu Wardissa jo puolesta kentästä asti. Kehtaa vielä mennä mussuttamaan tuomarille kun saa Oliverilta vähän keppiä takaisin :)
S7
09/03/2015
Ekan maalin voi nähdä noin, mutta mä ihan paikan päällä tilanteen nähneenä näen ihan toisella tavalla;-). Lindfors painaa polven ihan ite veskan päälle... Ja ihan sillä heitin, että kaiken voi aina nähdä ihan miten ite haluaa ja oman väristen lasien läpi:-).
Boris
09/03/2015
FYT:llä ainakin aika vahvan väriset lasit :D
fyt
09/03/2015
heh no ehkä pienet lasit löytyy..
Världens bästa Galante
13/03/2015
Huhuu on kulkenu, et Akseli Ahtiainen ois siirtymäs Oilerssin valmentajaks

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.