Divarit

Steelers-hyökkääjä Sami Saarinen: ”Eiköhän me Wirmolla lähdetä”

07.03.
2015
1 Kommentti
0
Divarit
Sami Saarinen(oik.) antoi tänään kaksi maalisyöttöä. Arkistokuva: Jari Turunen.

Sami Saarinen(oik.) antoi tänään kaksi maalisyöttöä. Arkistokuva: Jari Turunen.

Steelers päätti runkosarjansa miesten Divarissa Mustasaaressa, Botniahallissa, kun se kaatoi SB Vaasan lukemin 5-4. Pääkallo.fi jututti ”teräsmiesten” hyökkääjää, Sami Saarista, ottelun jälkeen kaukalon laidalla.

Päivän pelissä Saarinen antoi kaksi maalisyöttöä ja pelasi ajoittain näyttävästi. Joukkueen esitykseen mies ei kuitenkaan ollut tyytyväinen.

– Vaikeat olivat lähtökohdat, kun runkosarjan voitto oli lähes sinetöity jo valmiiksi. Tiedettiin, että kaveri tulee kovaa ja haluaa hyvän pelin alle pudotuspelejä varten. Sitä haettiin itsekin, mutta ihan ei siihen pystytty, Saarinen virkkoi Pääkallo.fi:lle.

Steelers oli ottelun kolmanteen erään lähdettäessä 4-2 tappiolla, mutta nousi lopulta rinnalle ja ohi. Edellinen ottelu päättyi lukemin 6-2 M-Teamin hyväksi. Pudotuspelejä nähden viimeisissä peleissä oli Saarisen silmään myös positiivisia asioita.

– Huomattiin ainakin, että kun ajatukset eivät ole pelissä, niin homma ei toimi. Tänäänkin pidettiin palloa kyllä, muttei saatu paljoakaan aikaiseksi. Toivottavasti näistä viisastuneena sytytään kunnolla ”pleijareihin.”

Tavoitteena hämeenlinnalaisilla on luonnollisesti liiganousu ja avaimet siihen löytyvät joukkueen hyökkäyspelistä.

– 200 maalin raja rikottiin runkosarjassa tehtyjen osalta, joten tulivoimaa on, kun saadaan oma tekeminen taas kuosiin.

Kauden osalta Saarinen on tyytyväinen niin omiin kuin joukkueensa otteisiin. Hän myös tiedostaa roolinsa kevään tärkeissä peleissä.

– Saatiin kotietu, mitä haettiin ja kauden aikana olemme pystyneet esittämään aika suvereenejakin otteita. Itse täytyy yrittää saada tuotua kokemusta kevään oikeasti koviin peleihin.

Ville Lastikka voitti sarjan maalipörssin, mutta kahdessa viimeisessä ottelussa häntä ei nähty kokoonpanossa.

– Eiköhän me Lastikka saada pelille ensi viikonloppuna. Nuorella pojalla on ollut nyt kirjoitukset ja maajoukkuetapahtumia ja muuta, joten hän on saanut nyt vähän huilata.

Tuleva pudotuspelivastustaja selviää myöhemmin tänä iltana, mutta Saarinen vinkkasi Pääkallo.fi:lle siitä jo etukäteen.

– Pari vaihtoehtoa tuossa on jengin kesken käyty läpi, mutta eiköhän me Wirmolla lähdetä, sanoi Saarinen ennen poistumistaan pukuhuoneen puolelle.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
lastit
07/03/2015
Nuhaa polvessa, ei kiinnosta merkityksettömät pelit. Huhut kertovat Lastikan kärsivän jalkavaivasta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.