Ulkomaat

Suomalaiskolossi latoo maaleja Sveitsissä ainakin seuraavat kaksi kautta

21.03.
2015
0 Kommenttia
4
Ulkomaat
Vielä viime kaudella pitkänhuiskean Mikko Hautaniemen (keskellä) maalintekotaidosta nautittiin Turussa. Arkistokuva: Anssi Koskinen.

Vielä viime kaudella pitkänhuiskean Mikko Hautaniemen (keskellä) maalintekotaidosta nautittiin Turussa. Arkistokuva: Anssi Koskinen.

HC Rychenberg Winterthur pelasi monivaiheisen kauden, joka loppui lopulta puolivälieriin. Seurassa pelaa tällä hetkellä kaksi suomalaispelaajaa – Mikko Hautaniemi ja Niklas Niiranen – joista toisen kanssa on nyt tehty kaksivuotinen jatkosopimus.

Pääkallo.fi haastatteli ennen Sveitsin liigan puolivälieriä hyökkääjä Mikko Hautaniemeä. Isokokoinen maalintekijä ilmoitti tuossa haastattelussa, että Sveitsissä jatketaan, mutta seura on vielä auki.

Hautaniemi ilmoitti perjantaina omalla Twitter-tilillään, että hänen uransa jatkuu Winterthurissa aina kevääseen 2017 saakka ja heti perään seura vahvisti asian.

Hautaniemi pelasi kaudella jälleen erinomaisesti ollen Sveitsin maalipörssin kakkonen yli kolmenkymmenen maalinsa myötä. Pistepörssissä hän sijoittui kuudenneksi tehoin 33+9=42. Viidessä pelaamassaan pudotuspelissä hän iski Winterthurille tehot 8+4=12.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.