Ulkomaat

Suomen maajoukkuehyökkääjä solmi jatkosopimuksen Helsingborgiin

03.03.
2015
3 Kommenttia
2
Ulkomaat
Mika Moilasen edustama FC Helsingborg on tällä hetkellä kiinni Superliigan pudotuspelipaikassa. Kuva: Per Wiklund

Mika Moilasen edustama FC Helsingborg on tällä hetkellä kiinni Superliigan pudotuspelipaikassa. Kuva: Per Wiklund

Mika Moilanen on tehnyt jatkosopimuksen Ruotsin Superliigassa pelaavan FC Helsingborgin kanssa. Tuore sopimus pitää suomalaishyökkääjän seurassa vielä ensi kauden ajan.

Kuluva sesonki ei ole ollut aivan samanlaista ilotulitusta pisteiden osalta Moilaselle, mitä nähtiin hänen ensimmäisellä Ruotsin kaudellaan. Tehopisteitä on kertynyt 25 ottelussa 27 (21+6), kun taas viime kaudella hän sijoittui tehoilla 32+14=46 koko liigan pistepörssissä 11:ksi.

Siitä huolimatta kuudentena tällä hetkellä majaileva Helsinborg taistelee kynsin ja hampain pudotuspeleihin pääsystä.

– Tämä on ehdottomasti maailman kovin liiga, ja olemme ottaneet isoja askelia eteenpäin tällä kaudella. Haluan nähdä, pystymmekö siihen myös ensi kaudella. Päätökseeni vaikutti myös se, etten halua lähteä tällaisen kauden jälkeen. Viime kausi oli minulta paljon parempi, Moilanen tuumii Helsingborg Dagblad -lehden sivuilla.

Suomen maajoukkueen hyökkääjä kertoo viihtyvänsä seurassa ja maassa. Moilanen paljastaa lehdelle, että päätös jatkosta syntyi helposti sen jälkeen, kun hän oli ensin jutellut tyttöystävänsä kanssa.

Seuran manageri Kent Göransson ylistää myös lehden sivuilla vuolaasti Moilasen peliesityksiä Helsingborg-paidassa.

– Hän on pärjännyt todella hyvin, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Vaikka hän on maalintekijä, niin joskus saatetaan unohtaa, miten paljon hän myös tekee töitä kentällä, Göransson hehkuttaa.

Myös Jani Kukkolalla on sopimusta jäljellä Helsingborgin kanssa vielä ensi kaudeksi, mutta hänellä on mahdollisuus halutessaan purkaa se jo tämän kauden jälkeen. Kukkola ei ole lehden mukaan tehnyt vielä päätöstä ensi kauden osalta, mutta ratkaisuja voi olla luvassa kahden viikon sisällä.

Linkki: HD: Ett år till för Moilanen i FCH

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Klässik Liitto
03/03/2015
Oliko tämäkin liiton sponssaama tiedotustilaisuus
Vantaalle
03/03/2015
Kukkola menossa Vantaalle, jos vain valmennus on sopiva. Sekin julkistetaan 2vkon sisällä.
Information
03/03/2015
Stadiin ollaan kasaamassa ensi kaudeksi mestari joukkue

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.