Divarit

Tässä tulevat kuukauden pelaajat: Manninen, Timonen ja Luokkanen

20.03.
2015
1 Kommentti
4
Divarit
Happeen Jenni Timonen (nro 8) oli vireessä helmikuussa. Kuva: Jari Turunen

Happeen Jenni Timonen (nro 8) oli vireessä helmikuussa. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn kuukauden pelaajiksi on helmikuun urotöistä arvostettu Salibandyliigassa Jyväskylän Happeen hyökkääjä Jami Manninen, Naisten Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Jenni Timonen ja Divarissa LNM:n Matias Luokkanen.

Happeen hyökkääjä Jami Manninen voitti Salibandyliigan runkosarjan piste- ja maalipörssit lauottuaan 26 ottelussa 46 maalia ja syötettyään 22. Happee voitti helmikuun kaikki viisi otteluaan, ja niissä Jami Mannisen osuus oli seitsemän maalia ja viisi maalisyöttöä. Suomea joulukuun MM-turnauksessa edustanut Manninen hakee parhaillaan Happeelle toista perättäistä finaalipaikkaa välieräsarjassa Tapanilan Erää vastaan.

Hyökkääjä Jenni Timonen oli runkosarjassa Happeen pisteykkönen lauottuaan 22 kierroksella 23 maalia ja syötettyään 19. Viidenneltä sijalta pudotuspeleihin lähtenyt Happee kirjautti helmikuun viidestä ottelustaan kaksi voittoa ja kolme tasapeliä, ja Timonen teki tehopisteitä jokaisessa. Hänen koko kuukauden saldonsa oli 7+7, ja isoin ilta osui Erä III-otteluun, jossa Happeen pistehai teki neljä maalia ja syötti kaksi. Huomenna lauantaina Happee voi varmistaa välieräpaikkansa kotiottelussa PSS:aa vastaan. Se johtaa puolivälieräsarjaa voitoin 2-1.

Limingan Niittomiesten Matias Luokkanen oli Divarissa sijalle 10 yltäneen LNM:n paras pistemies. Joukkueensa helmikuussa pelaamissa neljässä ottelussa hän teki seitsemän maalia. Luokkasen koko kauden saldoksi paisui 32+8=40, ja hän oli koko sarjan maalipörssin kolmonen.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
HUIMA pelaaja
20/03/2015
Täysin oikeeaan paikkaan meni divarin kuukauden pelaajan palkinto.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.