Torstain välierissä sattui ja tapahtui – lue tästä kaikki jutut

Veli-Matti Hynynen huudatti jyväskyläläisyleisöä kahdesti torstaina. Kuva: Esa Jokinen.

Miesten Salibandyliigan välierät starttasivat torstaina 19.3. Avauspelit olivat melko vaiherikkaita ja viihdyttäviä ja päättyivät kumpikin kotijoukkueen voittoon.

Jyväskylässä Happee oli läpi ottelun askeleen edellä ja vei voiton erästä lukemin 7-3. Maalinteosta vastasivat Juuso Heikkinen (3+0), Janne Hoikkanen (2+0) ja Veli-Matti Hynynen (2+0). Erän paras pistemies oli Lauri Kapanen pistein 1+1.

Seinäjoella sen sijaan nähtiin todella kuuma vääntö, jossa SPV kaatoi lopulta SSV:n 9-7, vaikka oli vajaan 30 minuutin pelin jälkeen jo 3-7 -tappioasemassa. Pelin pistenikkareina toimivat Juha Kivilehto ja Mikko Kohonen kumpikin tehoin 2+1, sekä Juho Järvinen kolmen maalinsa myötä.