Erän Ilkka Koski pääsi juhlimaan maalia kaksi kertaa sunnuntaina. Kuva: Salibandyliiga

Erä voitti Classicin toistamiseen lukemin 5-3 miesten Salibandyliigan puolivälierissä. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Kamppailu eteni tasaisissa merkeissä kolmannen erän puoliväliin asti, kunnes Erä nykäisi kolmen maalin johdon. Neljännen ja viidennen maalin välillä oli vain kahdeksan sekuntia. Puolustaja Ilkka Koski ja hyökkääjä Mikko Pasanen viimeistelivät kaksi maalia mieheen, ja Classicin kaikista osumista vastasi Niko Juhola.

Erä johtaa voitoin 2-0, ja sillä on mahdollisuus varmistaa välieräpaikka keskiviikkona Tampereella.

1. Aika pirun tyhjältä näyttivät lehterit, vaikka peli oli sunnuntaina ja ottelusarja isännille kiintoisassa tilanteessa. Playoff-kiimaa, tääkö on nyt sitä? 😉

Toivottavasti jengi herää. Erä ansaitsisi enemmän väkeä, hienoa taistelua.