Videot

Video: Happee-OLS kaikki maalit – Kotovaara tarjoili namupassin voittomaaliin

08.03.
2015
0 Kommenttia
1
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Jyväskylän Happee kaatoi OLS:n Salibandyliigan puolivälierien ensimmäisessä kohtaamisessa lukemin 6-4. Happeen Panu Kotilainen ja Jami Manninen onnistuivat maalinteossa kahdesti. OLS:n Tatu Kiipeli iski myös tehot 2+0. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.