Miehet

Video: Kallis takaisku puolivälierissä – onko tässä kauden erikoisin oma maali?

12.03.
2015
13 Kommenttia
8
Miehet
OLS:n nujertanut Happee kohtaa välierissä Tapanilan Erän. Kuva: Esa Jokinen

OLS:n nujertanut Happee kohtaa välierissä Tapanilan Erän. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigan keskiviikon puolivälierissä nähtiin erikoinen maali. OLS:n konkaripelaaja Jukka Kinnunen onnistui toimittamaan pelivälineen Happeeta vastaan varsin tyylipuhtaasti omiin.

Kinnusen maali oli Happeen 2–2-tasoitus ottelussa. Maali oli harmillinen hienosti taistelleen OLS:n kannalta, sillä kahden aiemman puolivälierän tavoin mestarisuosikki Happee nappasi voiton vain niukasti. Keskiviikkona Happee oli parempi lukemin 3–2. Voittomaali kirjattiin puolustaja Otto Tikalle.

Happee voitti puolivälieräsarjan voitoin 3–0 ja jatkaa välieriin. OLS aloitti puolestaan kesälomanssa.

Erikoisen oman maalin (videolla ajassa 5.00) ja Happee–OLS-ottelun muut kohokohdat voi katsoa alla olevalta videolta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
JZ
12/03/2015
Eipä ollut Mestarikaan tällä kertaa ihan hereillä outoon tilanteeseen. Oikeen hienosti väisti palloa :D
JP
12/03/2015
Olisi kyllä OLS:lle suonut yhden voiton tässä sarjassa. Tiukkoja pelejä ja loistava taistelu.
mestari ja poika
12/03/2015
Missä vastustajan kunnioitus tuossa omassa maalissa???!!!! Happeen pelaaja tuulettaa kuin itse olisi maalin tehnyt... ja suoritus palkittiin vielä pelin jälkeen illan hienoimpana suorituksena...TODELLA ALA-ARVOISTA!!! Ei näin.............
Työmies
12/03/2015
Ilman kääriäisen loistavaa painetta kinnunen tuskin olisi laittanut omiin. Tottakai tuulettaa koska maalihan oli kääriäisen ansiota!
Hyvä sarja tuomareista ei voi sanoa samaa
12/03/2015
Propsit Olssille, haastoi hyvin. Nosti tasoaan runkosarjasta hurjasti. Takstisesti heiltä kypsä suoritus. Mutta joka pelissä jäi tuomareista kyllä hampaan koloon. Mistä nuo äijät oli noihin peleihin kaivettu? Aivan sama, mutta pankaa ne sinne nopeasti takaisin. Elisessäkin pelissä löydettiin kaksi jäähyä mustalle, ensin normi laitaväännöstä Kuneliukselle ja vahingossa jalkoihin jääneestä mailasta Kaukolle. Keltaiselle olisi kuulunut vähontään se sama tai vähintään yksi selvä, kun Kuneliusta (8.12) revitään housusta niin että kaatuu. Ja tuomari vieressä eikä eväkään värähdä. Kun linja on linjattomuus, niin se on tuomareilta pahinta tumpelointia.
Junnu#8
12/03/2015
Tätähän se on valitettavasti ollut Salibandyliigan puolella. Juhani Tammisen sanoin. Kritiikkiä ei kestetä pätkääkään. Tuomarit eivät ole pelin tasolla!
Hippoksella tunnelmaa
12/03/2015
Mun mielestä on loistavaa, että pelissä on tunnetta ja draamaa, kunhan ei ole pelaajille vaaraksi. Tuo housuista repiminenkin oli vain yksi humoristinen kohokohta, jonka pelaajatkin ottivat hymyillen, eikä tilanne vaikuttanut peliin millään tavoin. Itse peliin pitää saada väriä, myös samaa katsomoihin. Keskiverto liigapelit ovat kuin "kirkossa" istumista, kovaa mökää tulee vain äänentoistosta. Onneksi sentään housut pysyivät lanteilla siveästi lanteilla. Ja, tuomari toimi juuri oikein tuossa kohtaa, eli löytyi pelirohkeutta... taisivat olla ruotsalaisia viheltäjiä.
Mielensäpahoittaja
12/03/2015
"TYÖMIES", päähän vai mahaan?
Takatolppa
12/03/2015
Kyllä täytyy sanoa, että propsit tuomariparille. Vihelsivät todella hyvin. Täällä kommentoidut Kaukon ja Kuneliuksen jäähyt, jotka videollakin näkyvät olivat ihan selkeitä jäähyn paikkoja. Kunelius itse haki tuossa housujen repimiskohdassa tuota tilannetta ja siitä ei pelin ilmeen mukaisesti olisi pitänytkään viheltää jäähyä. Hyvin piippasivat tuomarit ja linja pysyi. Mailaan sai tulla aika paljon, niitä olisi enemmän voinut ottaa pois ja parissa kohtaa OLS:lle olisi voinut viheltää jatkuvasta rikkomisesta.
S7
12/03/2015
Ei ihan yhtä legendaarinen omari, kuin Saku Lehden täysin ilman painetta tehty:-). Mutta oishan tossa voinut jotain muutakin tehdä;-)
Lol
12/03/2015
Onhan niitä näkemyksiä, ja usein erilaisia. Minusta pelissä oli useita repimis- ja kaatotapauksia, joista jäähy olisi kuulunut siinä kuin kahdesta annetustakin. Ja hauskaa jos joiskain on hauskaa että kaverin housuista saa vetää jalat alta. Eikö se sääntöjen mukaan ole estäminen, ja siitä pitänee rangaista vaikka kaadettu ei pallolla olisikaan. Miten se kaadettu siinä sitä tilennetta haki? Tarjosi takapuoltaan että otapa kaveri koppi, vai? En osta tuota näkemystä, että pelin ainoat rikkojat istuivat boxissa. Ryminää pleijareissa saa ja pitää olla, mutta myös tasapuolista kohtelua ylilyönneistä.
Pystyykö joku
14/03/2015
kertomaan mitä mahtaa (muuten todella hyvin torjunut) veskari touhuta tai ajatella tuossa omassa maalissa?
Jampetti
17/03/2015
Todennäköisesti lepuuttaa polviaan.On polville raskasta jos aina vaan istuu siellä maalissaJokainen voi ihan itse käydä kokeilemassa tolppien välissä kuinka hyvin ne pallot jää kiinni.Katsomosta helppo huudella että nyt meni helppo.Pakin maalihan se oli.Huono ratkaisu yrittää maalin taka kimmoketta toiselle pakille.Itsellekki on käyny ihan samanlainen tilanne.Mä istuin maalissa ku pakki veti krokinkorkuisen rannarin etukulmasta sisään =)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.