Videot

Video: Koovee-Classic kaikki maalit – Classic jyräsi selkeään voittoon paikalliskamppailussa

16.03.
2015
0 Kommenttia
0
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Tampereen Classic otti toisen kiinnityksen naisten Salibandyliigan välieräpaikkaan kaatamalla Kooveen lukemin 1-10. Voitot ovat nyt 2-0 Classicille ja joukkue voi varmistaa välieräpaikan keskiviikkona. Classicin onnistujia olivat eritoten Alangon siskokset Ella (3+1) ja Eliisa (2+2).

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.