Videot

Video: Koovee-SB-Pro kaikki maalit – Kippilä veivasi ottelun komeimman osuman

01.03.
2015
1 Kommentti
1
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB-Pro kaatoi lauantaina Kooveen naisten Salibandyliigassa lukemin 3-9. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Totta kai
01/03/2015
Nyt kooveella 6 viimeistä ottelua ja omissa soinut 46. Kertaa. Mokke sanoo haastattelussa et joutuu yksin pelaa proota vastaan ja valmentaja se vaan antaa kiitettäviä arvosanoja pelistä. Kyllä nyt pitäis keskittyä tekemiseen ei selittelyyn, sillä nyt on koovee mennyt viime vuodesta alaspäin ja kun suunta piti olla ylöspäin käsittääkseni alkuvuoden puheista. Voin olla pahasti väärässäkin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.