Ulkomaat

Video: Kyynärpäällä päähän – tästä hurjasta tilanteesta ei jaettu rangaistusta

24.03.
2015
1 Kommentti
3
Ulkomaat
Kuvakaappaus videolta

Kuvakaappaus videolta

Ruotsin Superliigan puolivälierät ovat hyvässä vauhdissa. Mullsjön ja Växjön välinen ottelusarja on ollut erityisen kuuma. Aikaisemmin Mullsjön David Gillek sai pelikieltoa kovista otteistaan ja nyt Mullsjö teki valituksen Växjön Johan Roosin kyynärpäätaklauksesta.

Hurjan näköinen tilanne sattui sarjan viidennessä kohtaamisessa. Mullsjön Kasper Hedlund tavoitteli palloa keskialueella ja Roos huitaisi häntä ohi mennessään kyynärpäällä kasvoihin. Tilanteesta ei jaettu rangaistuksia.

Växjö voitti sarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista, mutta Mullsjö on vienyt viimeiset kolme ottelua ja on voiton päässä välieristä. Ottelusarja on katkolla tänään tiistaina.

Roosin tilanne:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ja...
24/03/2015
...näitä puusilmiä joku huuteli taannoin viheltämään Salibandyliigan pudotuspeleihin kun kotimaisilla ei muka taso riitä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.