Divarit

Video: LaSB-Welhot kaikki maalit – Welhot vei vähämaalisen trillerin

20.03.
2015
0 Kommenttia
3
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Welhot etenivät Divarin välieriin kaatamalla LaSB:n Lahden suurhallissa tiistaina lukemin 2-3. LaSB:n Rasmus Kainulainen ja Welhojen Juha Airaksinen iskivät tehopisteet 1+1 ottelussa. Welhot vei ottelusarjan voitoin 1-2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.