Divarit

Video: Loviisan Tor-ÅIF kaikki maalit – Jussilan tupla liikaa sipoolaisille

09.03.
2015
0 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Loviisan Tor päätti Divarin runkosarjan voittamalla ÅIF:n kotonaan lauantaina 6-4. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Tasaisesti edennyt mittelö ratkesi päätöserässä, kun 2+1 Loviisan Miko Jussila onnistui kahdesti maalinteossa. ÅIF:n paras oli 1+1 tehnyt Robert Olenius. Sipoolaisvieraiden kausi päättyi runkosarjaan, kun taas Loviisa kohtaa puolivälierissä SB Vaasan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.