Divarit

Video: M-Team-Blue Fox kaikki maalit – Mäkinen 2+1, Rikala 2+0

18.03.
2015
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

M-Team raivasi tiistaina tiensä Divarin välieriin kaatamalla Blue Foxin kotikentällään lukemin 6-3. Näin ollen se vei puolivälieräsarjan voitoin 2-1. M-Team kohtaa lauantaina alkavissa välierissä Loviisan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.