Videot

Video: M-Team-SB-Pro kaikki maalit – Salo nollasi Kippilän veivirankkarin

16.03.
2015
1 Kommentti
3
Videot
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB-Pro kaatoi M-Teamin toistamiseen naisten Salibandyliigan puolivälierissä. Sunnuntaina pelattu kamppailu päättyi vieraiden 3-5-voittoon. Joukkueen tehonaisena hääri Elina Kujala pistein 1+2. SB-Pro johtaa puolivälieräsarjaa 2-0 ja voi katkaista sarjan tulevana torstaina.

Katso myös:
Juhani Järvenpään ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tiina
16/03/2015
Pro teki mitä tarvittiin. Siistiä sisäpeliä runkosarjan voittajalta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.