Pojat

Video: Maalivahti sekoili rankkarissa – lopputuloksena 37 jäähyminuuttia

31.03.
2015
38 Kommenttia
53
Pojat
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta (videon haltija Tero Töyrylä)

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta (videon latasi Tero Töyrylä)

TPS:n ja Tiikerien välisessä B-junioreiden SM-sarjan puolivälieräottelussa nähtiin sunnuntaina varsin erikoinen episodi. Neljän maalin johtoasemassa olleelle TPS:lle tarjoiltiin rankkari ajassa 57.35 ja sitten tapahtui kummia.

Tiikereiden veräjälle eritoten rankkaria varten vaihdettu Nico Paasela aloitti oman shownsa, jonka seurauksena maalivahdille tuomittiin yhdestä tilanteesta peräti 37 minuuttia jäähyjä, kuten ottelutilastoista selviää.

Videolla näkyy kuinka maalivahti käyttäytyy varsin erikoisesti koko rankkarin ajan. Tämän jälkeen hän heitti maskinsa, josta tuomittiin 2+10. Tämä ei vielä riittänyt, vaan pelaaja käyttäytyi uhkaavasti vielä joutuessaan jäähypenkille. Tästä hän keräsi 5+20 kaupan päälle. Jokainen rangaistusminuutti tuli epäurheilijamaisesta käytöksestä.

TPS:n Toni Salminen kuitenkin onnistui rankkarissaan, kuten videolta on nähtävissä. TPS voitti ottelun 11-6 ja puolivälieräsarjan voitoin 2-1. Välierissä se kohtaa Tapanilan Erän.

Kommenttiosasto suljettu. Touhu lähti vähän lapasesta, joten parempi näin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.