Liigat

Video: Näin SPV eteni finaaliin – Kohosen ja Hakosen upeat maalit illan helminä

25.03.
2015
0 Kommenttia
9

SPV voitti eilen miesten Salibandyliigan välierissä SSV:n Pasilassa lukemin 6-3 ja eteni finaaleihin Happeeta vastaan voitoin 3-1. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Illan hienoimmista tyylinäytteistä vastasivat Sami Kosken pitkän lättysyötön suoraan ilmasta sisään pamauttanut, 2+2-tehot kerännyt Mikko Kohonen, sekä lähes puolesta kentästä pallon yläkulmaan piiskannut Petri Hakonen. Unohtaa ei sovi myöskään Mikael Järven kahta erikoistilanneosumaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.