Liigat

Video: Nokian KrP-TPS kaikki maalit – näin KrP varmisti liigapaikkansa

18.03.
2015
3 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Nokian KrP kaatoi maanantaina TPS:n kotikentällään lukemin 4-3 ja varmisti paikkansa ensi kauden Salibandyliigassa. KrP vei ottelusarjan nimiinsä voitoin 2-1. TPS:n kausi jatkuu playoutien toisessa vaiheessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Bwana
18/03/2015
Näädät iskivät maalinsa TPS:n puolustuksen karmeiden virheiden avustuksella. Alin pakkina kahdessa maalissa ihan kuutamolla. Runkosarjassa TPS:n puolustuksen heikoin lenkki ja silti näissä ratkaisupeleissä annetaan edelleen runsaasti peliaikaa.
jj
18/03/2015
tepsillä oli vaa liian tiukat peliasut tänä vuonna nii tippu sen takia divariin ja melko mikki hiiriä
Jea
19/03/2015
Hunajata hunajata..

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.