Liigat

Video: Nuori TPS-pakki säväytti jalkakikallaan

13.03.
2015
1 Kommentti
5
Liigat
Olli Laine, 18, oli torstain playout-väännön tehokkain kahdella maalillaan. Kuva: Anssi Koskinen

Olli Laine, 18, oli torstain playout-väännön tehokkain kahdella maalillaan. Kuva: Anssi Koskinen

TPS nitisti torstaina Nokian KrP:n miesten Salibandyliigan playout-ottelussa lukemin 6–2. Ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus ovat nyt katsottavissa.

TPS:n voiton myötä ottelusarja on tilanteessa 1–1. Sarja pelataan paras kolmesta -systeemillä, joten seuraava peli ratkaisee. Voittaja pääsee aloittamaan kesälomansa ja häviäjä jatkaa karsimista alaspäin. Ratkaiseva koitos pelataan maanantaina Tampereen Raholassa.

Yksin TPS:n sankareista torstaina oli illan säväyttämimmän suorituksen tarjoillut nuori puolustaja Olli Laine. Ensimmäisen kahdesta maalistaan Laine pyssytti kaukaa, mutta toisen hän taiteli tyylikkäästi jalkojensa välistä maalin lähietäisyydeltä (videolla ajassa 0.50).

Linkit:
Playoutien tilastot
Kuva: Vastustajan symboli auton yliajamana – onko tässä kauden provokatiivisin ottelumainos?

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
S7
13/03/2015
Ei jumalauta on koomisen näköstä näätien tähtipelaajien av! Pallo tulossa suoraan JJ:lle tää "yrittää" katkaista... Ei ihme miksi happeesta lähti, siellä ei tommosta paskaa katteltaisi yhtään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.