Liigat

Video: Pudotuspelien pörssikärki ei syöttöjä jakele

12.03.
2015
6 Kommenttia
3
Liigat
Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

SSV voitti keskiviikkona Oilersin miesten Salibandyliigan puolivälierissä lukemin 8–6. Ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus ovat nyt katsottavissa.

Voiton myötä SSV eteni voitoin 3–0 välieriin, joissa joukkue kohtaa Kooveen pudottaneen SPV:n.

SSV:n ykköspyssynä Oilersia vastaan hääri Miko Kailiala, joka summasi tehot 3+0. Hattutempun ansiosta Kailiala nousi pudotuspelien pistepörssin kärkeen. Kolmessa Oilers-puolivälierässä Kailiala kasasi tehot 8+0. Syyn ”itsekkääseen” maalihurjasteluun Kailiala kertoo selostaja-toimittaja Tuomo Reposen Kulisseissa-videolla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Sami P.
13/03/2015
Plussaa ensiksi että on edes kuvattu ja julkaistu videota, mutta onko toi jollain kamerakännykällä väsätty? Aivan onneton laatu, ja kaukaa
Sami
13/03/2015
Ole nyt tyytyväinen siihen, että SSV sai ylipäätään videon aikaiseksi. Ala-arvoista toimintaa jo vuodesta mitälie...

Iski silmään vaan se, että Järven kenttä otti aika monta miinusta. Siinä on SPV:n mahdollisuus.
S7
13/03/2015
Äläpä Sami takerru vanhaan, mikä toki totta. Tällä kaudella on noita videoita kyllä tullut... Laatu nyt on sitä, mitä monella muullakin jengillä. Ja pojat pojat se videon laatu on muuten muustakin kuin kamerasta kiinni. Ei noi hd kamerat mitään maksa, mutta sitten kaikki muut vehkeet... kattokaa vaikka huvikseen paljon kamaa tarvii niihin "paskoihin" nettilähetyksiin...
Sami
13/03/2015
Suunta on oikea. Odottaisin salibandyn lippulaivalta omalle arvolleen sopivaa toimintaa. Sitä ei valitettavasti ole näkynyt. Katsomot tyhjiä, koosteet tulee kun tulee ja on mitä on... Saivatpa Helsingin herrat puhuttua yhden finaalin kokeilun, mikä takaa yhden tunnelmallisen ottelun Helsinkiin. Muualla Suomessa paras viidestä sarjassa saataisiin viidet karnevaalit, mutta nyt karkki viedään käsistä.
Världens bästa Galante
13/03/2015
Huhuu on kulkenu, et Akseli Ahtiainen ois siirtymäs Oilerssin valmentajaks.
S7
15/03/2015
Ei kait me enää pariin vuoteen olla lippulaiva oltu, kun dynastia kuulemma hajosi:-).

Toi on täysin totta mitä kirjoitat katsomoista, mutta ton saavuttamiseksi pitäisi Helsingissä, Suomen suurimmassa kaupungissa olla kunnollinen salibandyhalli, kunnon katsomoineen ja parkkipaikkoineen--> mitä pasilan luola ei todellakaan ole!! Ja sitten se kunnon halli täyteen porukkaa, sitten vaikka ilmaislipuilla alkuun--> noissa ainakaan itse en näe mitään vikaa. Ja jotain kummallista tapahtui oilersia vastaan, pasilassa oli jopa ääntä:-D. Ja eiköhän sinne ala jatkossa ihmisiä valumaan, kun junnujen mukana vanhemmat oppivat katsomaan peliä. Harmittavan moni pelaaja taasen käy mieluummin kendomatseissa kuin säbämatseissa...

Itse diggaisin kanssa pitkistä sarjoista, joten turhaa heittää lokaan kaikkia Helsingin herroja. Pitäis käydä Ruotsin spektaakkeli katsomassa paikan päältä, niin osais sanoo ehkä vähän paremmin onko tossa mitään järkeä? Ymmärrän toisaalta ideaa, jos tolla konstilla kunnon televisioinnit ja laajempaa näkyvyyttä lajille, kuitenkaan noita pidempiä sarjoja ei välttämättä jaksa seurata kuin lajiniilot(?).

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.