Divarit

Video: SB Welhot–SB Vaasa kaikki maalit – ”Tunne puuttui”

01.03.
2015
0 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

SB Welhot ja SB Vaasa nuhjasivat lauantaina 2–2-tasapelin miesten Divarissa. Ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus ovat nyt katsottavissa.

Molempien joukkueiden päävalmentajat harmittelivat harvinaisen vähämaalisen kamppailun vaisuutta. Sekä Vaasan luotsi Marko Luoma että Welhojen päävalmentaja Jani Lipsanen kommentoivat, että lauantai-illan väännöstä puuttui tunne.

Linkit:
Ottelun tilastot
Jari Turusen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.