Divarit

Video: Shokkitasoitus ajassa 59.59 – seuraikonilta tyly ratkaiseva rankkari

17.03.
2015
1 Kommentti
3
Divarit
Blue Fox rankaisi M-Teamia Divarin playoff-avauksessa karulla tavalla. Kuva: Juhani Järvenpää.

Blue Fox rankaisi M-Teamia Divarin playoff-avauksessa karulla tavalla. Kuva: Juhani Järvenpää.

M-Team ja Blue Fox pelasivat lauantaina miesten Divarin pudotuspelien avauskierroksella varsinaisen trillerin. M-Team johti 5-4, mutta Blue Fox tasoitti lukemiin 5-5 vain sekunti ennen päätössummeria ja vei voiton rankkarikisassa. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Rankkarikisan ratkaisijaksi nousi Blue Foxin seuraikoni, kokenut Jori Isomäki, joka upotti pallon vastustamattomasti yläkulmaan. M-Teamin ja Blue Foxin otteluvoitot ovat tällä hetkellä tasan 1-1, sillä M-Team haki Uusikaarlepyyn Tähtihallista sunnuntaina 2-4 -vierasvoiton. Ottelusarja ratkeaa tänään tiistaina Helsingissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
keke
17/03/2015
Eikö tää ole jo hiukan vanhentunutta tietoa..taisi tokasta pelistäkin olla jo maalikooste.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.