Liigat

Video: SPV-Koovee kaikki maalit – Kooveen tyylikäs yv-maali illan hienoin

07.03.
2015
0 Kommenttia
0
Liigat
SPV-Koovee puolivälieräkamppailussa nähtiin tukku hienoja maaleja, mutta myös upeita torjuntoja. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV-Koovee puolivälieräkamppailussa nähtiin tukku hienoja maaleja, mutta myös upeita torjuntoja. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV ja Koovee kohtasivat Seinäjoella miesten Salibandyliigan ensimmäisessä puolivälieräkamppailussa eilen. Peliveljet oli ottelussa parempi lukemin 7-3 vieden ensimmäisen kiinnityksen välieriä kohti. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

Varsin viihdyttävässä ottelussa nähtiin hienoja maaleja ja upeita torjuntoja kummassakin päädyssä. Ottelun tehokkain oli Kooveen Nico Andersson(0+3). SPV paljasti myös ottelun alla seuran uuden logon, mikä näkyy myös koosteen alussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.