Liigat

Video: SSV-SPV kaikki maalit – Kailialan maalivire liikaa pohjalaisille

22.03.
2015
0 Kommenttia
0
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SSV kaatoi SPV:n perjantaina Pasilassa lukemin 6-3 ja tasoitti välieräsarjan tilanteeseen 1-1. Kotijoukkueen voiton takuumiehenä hääri Miko Kailiala, joka ampui hattutempun ottelussa. Sarja jatkuu tänään Seinäjoella.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.