Divarit

Video: Steelers-Wirmo kaikki maalit – Jonaesonin jatkoaikamaali räjäytti Elenia Areenan

20.03.
2015
2 Kommenttia
1
Divarit
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Divarin runkosarjan voittanut Steelers eteni Divarin välieriin kaatamalla Wirmon kotikentällään tiukkojen vaiheiden jälkeen luvuin 8-7 ja. Kotijoukkueen sankariksi nousi oivassa kevätvireessä oleva Nico Jonaeson, joka iski ottelussa tehot 3+1 ja ratkaisi ottelun jatkoajalla. Steelers vei ottelusarjan voitoin 2-1.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Ken tietää
20/03/2015
Maalivahtipeli ratkaisi
1 maalivahti
21/03/2015
Kieltämättä helppoja vetoja wirmon maaliin

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.