Video: Tällä komealla jatkoaikamaalilla Welhot eteni Divarin finaaleihin

Kuvakaappaus: SB Welhot / Youtube

Kuvakaappaus: SB Welhot / Youtube
Kuvakaappaus: SB Welhot / Youtube

Kuopion Welhot jysäytti tiistaina melkoisen yllätyksen Divarin pudotuspeleissä. Welhot onnistui pudottamaan välierissä nousijasuosikki Hämeenlinnan Steelersin.

Runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut Welhot kukisti Steelersin voitoin 2–1. Kolmannen ja ratkaisevan ottelun Welhot voitti vieraissa jatkoajalla kutkuttavasti 4–3. Komean jatkoaikamaalin pyssytti Tero Korhonen. Mainion syötön Korhoselle tarjoili Joonas Toikkanen. Heti jatkoajan alussa ajassa 60.16 syntyneen maalin voi katsoa alla olevalta videolta.

Welhot kohtaa Divarin finaaleissa Loviisan Torin välierässä näytöstyyliin pudottaneen M-Teamin. Finaalien voittaja nousee suoraan Salibandyliigaan ja hävinnyt jatkaa karsintoja liigajoukkuetta vastaan.

25 comments

  1. Papan tuuletus omaa luokkaansa. Siis tämä Welhojen huoltaja sinisessä t-paidassansa.

  2. Oli Fat Pipen pikee paita Welhojen huoltajalla. No väliäkö hällä:D Hyvin saa Welhot pelata jos meinaa M-Teamin voittaa. Toki Kuopiolainen liigajoukkue olisi hyvä tuulahdus Salibandyliigaan.

  3. Elekee huoltajalle kikattako, nimittäin parempaa saa hakea ulkomailta asti.. 8)

  4. On muuten steelersin oikee pakki hiukka pihalla tos maalissa.nooh,nuori äijä on ensi keväänä vuotta viisaampi 😉 kyllähän siinä vähemmästäki puntti tutisee,ku kotiyleisön paineet niskassa 🙂

  5. Itse asiassa toinen pelaa aluetta ja toinen miestä…eli valmennuksen hölmöilyä myöskin.perus asioita millä rankaistaan jo tällä tasolla kovalla kädellä,jos ei valmennus anna ohjeita pelaajille 🙂

  6. Ja taitaa tuo oikee pakki vielä suutuspäissään ampua pallolla kulmassa väijyvää pallopoikaa.

  7. Steelersin left-kätinen pakki osoittaa omaa miestään kohti jäätyään seisoskelemaan maalin eteen. Toinen puolustaja seurasi omaa miestään boksiin. Joukkuelaji, jossa yksilön töppäys voi romuttaa koko kauden muutamassa sekunnissa.

  8. Missä Viipyy Maalikooste Steelers-SB Welhot 25.3. Vaikka tappio otta koville olis silti suotavaa tehdä kooste, olis hyvä ele salibandyn puolesta. Kohti uusi haasteita

  9. Taitaa puuttua Steelerssin molempien kotipelien maalikoosteet välieräsarjasta vielä…

  10. Toivon että Kuopio saa liigajoukkuen, koska Helsingissä on jo yksi liikaa (yleisömäärät). Mutta pelkään että M-Team on liian kova Velhoille.

  11. Lajin kannalta toivon että ”Sb Welhot” niminen joukkue ei pelaa maan pääsarjassa.

  12. Lajn kannalta toivoisin, että pääsarjassa pelaisi Wellihousut-niminen joukkue.

  13. Komppaan Kuopijjota. Naurettava nimi seuralle. Varsinkin pääsarjatasolle. Vaihtakaa se ennenkun/jos nousette niin ei tarvii hävetä

  14. Kyllä sen nimen tulee olla uskottava, kuten ankat, biisonit tai vaikkapa hävittäjät. Miten voi olla mahdollista, että NBA seuran nimikin on Wizards, eikö niitä yhtään hävetä?!?! Miten kehtaavat… Herätys nyt ihan oikeasti.

  15. No muttaku se on englantia niin se on automaattisesti jees. Vähänniinkuin sählyssäkin playoffien kolmannen pelin ”GAME 7”-hehkutukset 😉

    Mitähä nekin nyt meistä taas ajattelee?

  16. Oikea pakki nukkui sekunnin pari sekuntia. Aloitus olisi myöskin ollut kannattavaa voittaa Steelersin näkökulmasta.

  17. Juu, Welhot pois nopeasti ja perinteinen nimi takaisin kuopiolaissäbään, eli Ruutikullit. Ainiin, sitä paheksuttiin. Onneksi sitä seurannut Ruutisatsi oli ihan ok. Kumpi tahansa käy!

  18. Taisi pallopoikaa sattua käteen, kun vähän sitä ravistelee.

  19. Ei kai tuo Welhot sen huonompi nimi ole kuin Viikingit, Nakkisormet, Indians, Luistinseura tai Oilers. Steelersistä tai M-teamistä puhumattakaan.
    Lajin kannalta paras, jos pääsarjaan nousee ja jää joukkueet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

  20. Kaikkea ne nahasta venyttää. Joukkueen nimelle se ja sama, onhan kajaanissakin paskalammen palloseura.