Liigat

Video: Välieräottelun rankkarikisa ratkesi seitsemännessä laukojaparissa

23.03.
2015
16 Kommenttia
8
Liigat
Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SPV ja SSV kohtasivat sunnuntaina Seinäjoella miesten Salibandyliigan välierien merkeissä. Varsinainen peliaika päättyi tasan 2-2, eikä jatkoajallakaan päästy selvyyteen joukkueiden paremmuudesta.

Tämän jälkeen ammuttiin rangaistuslaukaisukilpailu, jossa SPV oli vahvempi maalein 2-1. Kotijoukkueen sankariksi nousi Sami Koski, joka upotti kaksi rankkaria vähämaaliseksi jääneessä kilpailussa. Myös maalivahti Jarno Ihme oli ratkaisevassa roolissa. Ihme torjui pelissä 30 laukausta ja päästi ainoastaan yhden rankkarin selkänsä taakse.

SPV johtaa sarjaa nyt 2-1. Ottelusarja on katkolla tiistaina Pasilassa.

Ottelun maalikooste:

Ottelun lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
yoensuu
23/03/2015
Taaksepäin kosken eka rankku,mutta mitä sitten :)
Tarkkuus
23/03/2015
No ei tuosta kyllä mitenkään saa taaksepäin vedettyä mistään eri kuvakulmasta :/
yoensuu
23/03/2015
Kyllä menee siirto ennen vetoo,mutta nämä pitää hyväksyäkin minun mielestä
No haloo
23/03/2015
No eihän tuota nyt voi vaatia, että tuomarit tuollaisen pystyis livenä kentällä tulkitsemaan mitenkään kun ei videoltakaan voi varmaksi sanoa kuin korkeintaan tietystä kuvakulmasta, hidastettuna. Jos silloinkaan...
Alakatsomo
23/03/2015
On kailialaa, järveä, järvistä..ja sitten on K.O.S.K.I
Yoensuulle
24/03/2015
Olet tainnut olla Lötjösen kanssa samalla piirustustunnilla. Ei pisteitä Tekun pääsykokeissa, hyvää talonmiesainesta.
Kettu
24/03/2015
...happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista :)
Jake
24/03/2015
Kyllähän tuo meni taaksepäin aika selvästi. Kyllä vaan vastaavanlaisia rankkareita on hylätty ja ratkaisevissa paikoissa...
pojke
24/03/2015
Hyvät on veskarit, molemmilla!
Sami
24/03/2015
Mitä sieniä te ootte syöny? Miten niin taaksepäin?
JiiK
24/03/2015
Tuossa sivusiirrossa menee ehkä 3 cm taaksepäin. Kyllä ehdottomasti pitää saada tälläiset pois salibandystä!!!!
Late
24/03/2015
Valitan ei mene taaksepäin. Tuomari on täydellisesti sijoittunut ja näkee tilanteen optimaalisesta kulmasta. Täällä taas tihrustetaan youtube-kuvaa, joka tulee takaviistosta ja liikkuu samaan aikaan. SSV penkki protestoisi varmasti jos olisi mennyt taaksepäin.

Tänään taas uusi koitos. Jännää pukkaa.
Ässä
24/03/2015
JIIK. Miten voi pallon liikerata muuttua päinvastaiseen suuntaan, jos lapa on koko ajan pallon sivulla? Ehkä kannattaisi tutustua lajiin kentän puolelta, niin ymmärtäisi miten pallo käyttäytyy. No, onneksi tänään uusi koitos, niin saatte uutta itkettävää. Järvelle kehiteltiin katsomossa uusi lempinimi, koska metsuria ei voi enää käyttää (metsurit eivät itke). Päädyttiin puutarhuriin, koska kyllähän nekin hakkaa ja raastaa rikkaruohoja ja ovat muutenkin sillee herkempiä.
JiiK
24/03/2015
Varmaan kannattaa viedä sarkasmitutka huoltoon ensi tilassa.
Bambou
24/03/2015
Ässälle: Onko SPV:n pelaajat sitten niitä rikkaruohoja? (hymiö)
S7
24/03/2015
Nää on niin ysäri nää taaksepäin huutelut, silloin noita kytättiin oikein tosissaan:-D. Turhaa höpötystä taas ihan turhasta asiasta. Metsuri oli metsuri ja näytti jälleen Kohosen kanssa, että papat ne vaan jaksaa heilua vuodesta toiseen. Kohonen konkkaa kuin mikä, mutta tärkeet pallot laittaa sisään. Jossain ketjussa jotain aavisteltiin, ettei Kohonen pysty ja laitoin että pahoin pelkään toista ja niinku arvelin isojen pelien mies oli jälleen iskussa oikeaan paikkaan! Junnut mallia noista herroista, kuinka ne on vaan AINA iskussa kovissa paikoissa, Järvelle ei riittänyt tällä kertaa, mutta ei toi kummankaan kohdalta ole vahinko.

Hyvät finaalit tiedossa!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.