Videot

Video: Welhot tasoitti puntit LaSB:ia vastaan – tulikuumassa ottelussa jaettiin yli 100 jäähyminuuttia

16.03.
2015
3 Kommenttia
2
Videot

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta

SB Welhot tasoitti puolivälieräsarjan LaSB:ia vastaan kaatamalla lammilaiset kotikentällään lukemin 5-4. Vieraiden Rasmus Kainulainen oli mukana joukkueensa kaikissa maaleissa ja merkkautti pisteet 2+2 nimiinsä. Välieriin pääsevä joukkue ratkotaan tiistaina pelattavassa kolmannessa ottelussa

Ottelun erikoisuudeksi voi nostaa jäähyminuuttien määrän. Ottelussa jaettiin kaikkiaan yli 100 minuuttia jäähyjä. Suurin osa kuitenkin jo ottelun loputtua, kun kaksi LaSB:n pelaaja ja yksi Welhojen peluri laputettiin punaisella ulos. Kotijoukkueelle vihellettiin 33 jäähyminuuttia ja vieraille peräti 68.

Ottelusta on tarjolla maalikooste.

Ottelun tilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tuomarit
16/03/2015
Mielenkiintoista sinänsä että paikalla olleena en nähnyt yhtään punaista nostettavan saatika kuulutuksia lopun jäähyistä.. Pieni kahakka saatiin mutta ei siinä kyllä mitään ihmeellistä ollut puolin sun toisin.. Ihmettelen mistä nämä jäähyt on siis keksitty..?
pena
16/03/2015
Joo samoilla ajatuksilla. Punaista korttia en nähnyt eikä peli muutenkaan ollut tuon jäähymäärän mukainen. Lidlin miehet taas ottivat roolia ja linja muuttui koko pelin ajan. Miksi muuten kuopion pelissä eri tuomaripariskunta kuin lahden pelissä? Eikö pitänyt olla koko sarjan ajan samat tuomarit?
Jussi
16/03/2015
Mielenkiintoisinta on, että yksi laputettu oli tilastojen mukaan penkillä ollut varamokke ;o)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.