Video: Welhot tasoitti puntit LaSB:ia vastaan – tulikuumassa ottelussa jaettiin yli 100 jäähyminuuttia

Kuva: Kuvakaappaus videolta

Kuva: Kuvakaappaus videolta
Kuva: Kuvakaappaus videolta
SB Welhot tasoitti puolivälieräsarjan LaSB:ia vastaan kaatamalla lammilaiset kotikentällään lukemin 5-4. Vieraiden Rasmus Kainulainen oli mukana joukkueensa kaikissa maaleissa ja merkkautti pisteet 2+2 nimiinsä. Välieriin pääsevä joukkue ratkotaan tiistaina pelattavassa kolmannessa ottelussa

Ottelun erikoisuudeksi voi nostaa jäähyminuuttien määrän. Ottelussa jaettiin kaikkiaan yli 100 minuuttia jäähyjä. Suurin osa kuitenkin jo ottelun loputtua, kun kaksi LaSB:n pelaaja ja yksi Welhojen peluri laputettiin punaisella ulos. Kotijoukkueelle vihellettiin 33 jäähyminuuttia ja vieraille peräti 68.

Ottelusta on tarjolla maalikooste.

Ottelun tilastot

3 comments

  1. Mielenkiintoista sinänsä että paikalla olleena en nähnyt yhtään punaista nostettavan saatika kuulutuksia lopun jäähyistä.. Pieni kahakka saatiin mutta ei siinä kyllä mitään ihmeellistä ollut puolin sun toisin.. Ihmettelen mistä nämä jäähyt on siis keksitty..?

  2. Joo samoilla ajatuksilla. Punaista korttia en nähnyt eikä peli muutenkaan ollut tuon jäähymäärän mukainen. Lidlin miehet taas ottivat roolia ja linja muuttui koko pelin ajan. Miksi muuten kuopion pelissä eri tuomaripariskunta kuin lahden pelissä? Eikö pitänyt olla koko sarjan ajan samat tuomarit?

  3. Mielenkiintoisinta on, että yksi laputettu oli tilastojen mukaan penkillä ollut varamokke ;o)