Divarit

Viikonloppuna jännitetään välieriä ja puolivälieriä – katso tästä loppuviikon ohjelma

20.03.
2015
3 Kommenttia
2
Divarit
Happee ja Erä kohtaavat lauantaina ja sunnuntaina. Kuva: Esa Jokinen

Happee ja Erä kohtaavat lauantaina ja sunnuntaina. Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuna tarjoillaan salibandyherkkua laajalla rintamalla. Lautasella on miesten Salibandyliigan välieriä, naisten puolivälieriä, miesten Divarin välieriä sekä naisten Salibandyliigan karsintoja.

Perjantaina pelataan yksi ottelu, kun SSV ja SPV kohtaavat Pasilassa. SPV vei sarjan ensimmäisen voiton torstaina Seinäjoella, joten ottelu on kotijoukkueen kannalta erityisen tärkeä. VeikkausTV lähettää ottelun klo 18:30.

Toinen miesten välieräsarja jatkuu lauantaina, kun Erä ja Happee kohtaavat Vantaan Energia Areenalla. Happee vei voiton ensimmäisestä kohtaamisesta ja tässäkin parissa kotijoukkueen olisi tärkeää ottaa voitto toisesta osaottelusta.

Happeella on lauantaina mahdollisuus edetä naisten välieriin. Viime kauden pronssimitalisti johtaa PSS:aa otteluvoitoin 1-2 ja voitolla se etenee neljänneksi välieräjoukkueeksi. Jos PSS voittaa, niin sarja ratkaistaan sunnuntaina Porvoossa.

Miesten Divarin välierät käynnistyvät lauantaina. Steelers isännöi Welhoja Hämeenlinnassa ja M-Team Loviisaa Helsingissä. Toiset osaottelut pelataan jo sunnuntaina, joten Divarin finalistit saattavat olla selvillä jo viikonlopun jälkeen. Tiukat puolivälieräsarjat kuitenkin osoittivat, että näissä sarjoissa ei mikään joukkue tule pääsemään helpolla.

Naisten Salibandyliigan karsinnoissa on tiukat paikat lauantaina. TPS:lla on mahdollisuus varmistaa ensi kauden sarjapaikka Crackersin vieraana Kotkassa. JoKa:lla on mahdollisuus nousta naisten Salibandyliigaan, jos se voittaa Steelersin Hämeenlinnassa. Molemmat sarjat ovat siis tilanteessa 2-1 ja naisten Salibandyliigan kauden 2015-2016 joukkueet ovat selvillä viimeistään sunnuntaina.

Sunnuntain miesten välieräotteluita on mahdollista seurata suorina lähetyksinä. Happeen ja Erän välinen kamppailu näytetään Yle Tv2:lta. SPV-SSV on mahdollista nähdä ISTV:n kautta. Ottelut ovat sarjojen kolmansia kohtaamisia, joten finalisti/finalistit voivat olla selvillä jo sunnuntaina.

Perjantai 20.3.

Miesten Salibandyliigan välierät (paras viidestä)
18:30 SSV-SPV VeikkausTV 2.osaottelu voitot 1-0 SPV:n hyväksi

Lauantai 21.3.

Miesten Salibandyliigan välierät
17:00 Erä-Happee 2.osaottelu Voitot 1-0 Happeen hyväksi

Naisten Salibandyliigan puolivälierät (paras viidestä)
15:00 Happee-PSS 4.osaottelu Voitot 1-2 Happeen hyväksi

Miesten Divarin välierät (paras kolmesta)
17:00 Steelers–SB Welhot 1.osaottelu
18:30 M-Team–Loviisa 1.osaottelu

Naisten Salibandyliigan karsinnat (paras viidestä)
14:00 Steelers JSB-JoKa 4.osaottelu Voitot 2-1 JoKa:n hyväksi
14:30 Crackers-TPS 4.osaottelu Voitot 2-1 TPS:n hyväksi

Sunnuntai 22.3.

Miesten Salibandyliigan välierät
15.45 Happee-Erä Yle TV2 3.osaottelu
17:00 SPV-SSV ISTV 3.osaottelu

Miesten Divarin välierät
17:00 Loviisa–M-Team 2.osaottelu
18:00 SB Welhot–Steelers 2.osaottelu

(tarvittaessa)
Naisten Salibandyliigan puolivälierät
18:30 Happee-PSS 5.osaottelu

Naisten Salibandyliigan karsinnat
15:00 JoKa-Steelers JSB 5.osaottelu
16:00 TPS-Crackers 5.osaottelu


Lue myös:
Helsinki haastaa Seinäjoen ja Jyväskylän – näin seuraat välieriä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
JiiK
20/03/2015
Näköjään täysin katselukelvoton tämä Veikkauksen striimi kolmannessa erässä.
Minna
20/03/2015
Ketäs siellä nyt pelaa naisten välieriä? Nst ja Klassik jatkossa ja Happee yrittää ratkaista vkon loppuna - miten ottelusarja menee näiden kolmen kesken?
Emma
21/03/2015
PSS:n pelaajalle annettu 3 ottelun pelikieltoa (tänää ennen pelin alkua tullu kurinpidon ratkaisu). Silti pelikieltoa saanu pelaaja ollu tänää kokoonpanossa ja tehny 1+1. Mites tämä on mahdollista?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.