Maajoukkueet

21 liigamaalia ei riittänyt – nämä pelaajat putosivat viimeisinä MM-kisoista

09.04.
2015
3 Kommenttia
3
Maajoukkueet
Jani Lehtoniemi iski Salibandyliigan runkosarjan 24 ottelussa 21 maalia. Lehtoniemeä ei kuitenkaan nähdä nuorten MM-kisoissa. Kuva: Elmeri Elo

Jani Lehtoniemi iski Salibandyliigan runkosarjan 24 ottelussa 21 maalia. Lehtoniemeä ei kuitenkaan nähdä nuorten MM-kisoissa. Kuva: Elmeri Elo

Suomen nuorten maajoukkue tuleviin U19-poikien MM-kisoihin julkaistiin tänään. Joukkueessa on mukana liigakokemusta omaavia pelaajia, mutta muutama eritoten tällä Salibandyliiga-kaudella onnistunut jäi rannalle ruikuttamaan.

SalBan Jani Lehtoniemi pelasi vahvan runkosarjan ja iski 24 ottelussa tehot 21+8. Playouteissa Lehtoniemi oli isossa roolissa, kun SalBa varmisti liigapaikkansa. Kahteen peliin Josbaa vastaan syntyivät tehot 5+3.

SSV:n Kevin Söderling otettiin mukaan kisaspekulaatioihin vasta viime metreillä. Söderling säväytti eritoten keväällä, kun hän iski pudotuspeleissä kuuteen otteluun tehopisteet 2+3.

Tapanilan Erän Tuure Ailio ei ole myöskään mukana kisajoukkueessa. Ailio on ollut vahvasti mukana kisaprojektissa sen alusta alkaen. Ailion poisjäänti johtuu tiettävästi loukkaantumisesta.

Maalivahdit Santeri Kainulainen (Erä) ja Santtu Ylänen (TPS) eivät mahtuneet lopulliseen kisanippuun. Puolustajat Tommy Borg (Oilers) ja Tuukka Salo (Classic) kokivat saman kohtalon. Hyökkäyksen Jasse Kuusistoa (Koovee), Aaro Astalaa (Indians) ja Julius Aaltosta (Steelers) ei nähdä myöskään lopullisessa joukkueessa.


Tässä on Suomen nuorten maajoukkue MM-kisoihin
Nuorten maajoukkueen päävalmentaja MM-kisavalinnoista: ”Pelaajien sosiaaliset ja persoonalliset piirteet osuvat”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Alien
09/04/2015
Lehtoniemi ei oo isosta jengistä, sen takia ei mukana koska koutsit. Ailiolta on jalka just leikattu.
jjjooo
09/04/2015
Pelaajien oma syy, kun eivät ole siirtyneet Erään pelaamaan. Eihän koutsit nyt mistään landejengeistä pelaajia halua ottaa..
Huilia
10/04/2015
Kyseinen herra on melko yksipuolinen pelaaja, katsokaa vaikka maalikoosteista maalit. Helppo lukea pois, mutta SalBan on voittanut muutenkin vaikka tämä tekisi joka pelissä yhden maalin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.