Pojat

Classic-junioreiden tähtipakki: ”Kun oli pakko voittaa, tämä joukkue syttyi kunnolla”

12.04.
2015
1 Kommentti
10
Pojat
Nico Salo oli Classic-puolustuksen johtohahmo. Kuva: Juhani Järvenpää.

Nico Salo oli Classic-puolustuksen johtohahmo. Kuva: Juhani Järvenpää.

Yksi tuoreiden Suomen mestareiden avainpelaajista oli puolustaja Nico Salo, jonka henkilökohtaisella tasolla vaikuttava kausi päättyi sunnuntaina kultajuhliin. Salosta Classicin A-nuoret saivat takalinjoilleen johtajuutta, joka näkyi etenkin finaalisarjan kolmessa viimeisessä ottelussa.

Classic voitti Erän tänään lukemin 8-1 ja vei mestaruuden voitoin 3-2. Finaalin jälkeistä haastattelua tehdessä katsomosta kuului kovaääninen ”Nico Salo on jumala” –huuto, eikä suotta.

– On mahtavaa lopettaa viimeinen junnuvuosi tällaiseen. Tämä on ihan mieletön joukkue. Voisi sanoa, että yksi hienoimmista, jossa olen koskaan pelannut. Ihan sama mikä kulta se on, niin mahtavaa päättää kultaan kausi. Pari hopeaa on takana, joten nyt on hyvä saada kultaa välillä, Salo hymyili kultamitali kaulassa.

Classic oli sekä välierissä että finaaleissa yhden tappion päässä laulukuorosta. Joukkue kuitenkin löysi peliinsä sielun, kun tilanne oli vaikeimmillaan.

– Kyllä tämä on niin mieletön ja sitkeä ryhmä. Siinä saatiin se viimeinen solu ja tahto tähän peliin mukaan, kun oli pakko voittaa. En ymmärrä mikä siinä mätti, kun oltiin kahdessa ensimmäisessä pelissä pari solua jäljessä. Aina silloin, kun oli pakko voittaa, tämä joukkue syttyi kunnolla.

– Nyt oli helpompi luoda usko touhuun, kun oltiin jo kerran välierissä sama tehty. Se on vain se luotto joukkuekaveriin, että täältä vielä tullaan, Salo kuvaili.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tarkkailija
13/04/2015
Ottamatta mitään Salon johtajuudesta takalinjoilla pois: ei pelannut neljännessä ottelussa Tampereella.

Onnea Classic, kaksi kertaa 0-2:sta ottelusarjan voittoon, ja sitä myötä sarjan voittoon, on pakko maistua hyvältä!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.