Liigat

Classic runnoi tiensä taas finaaleihin – ”Ehkä ensi sarjassa päästään pelaamaan myös mailalla”

01.04.
2015
1 Kommentti
16
Liigat
Tässä mailaansa etsivä Alisa Pöllänen oli kentän kuningatar keskiviikkona. Kuva: Esa Takalo

Tässä mailaansa etsivä Alisa Pöllänen oli kentän kuningatar keskiviikkona. Kuva: Esa Takalo

Naisten Salibandyliigan toinen finalisti ratkesi Classicin ja Lappeenrannan NST:n välillä Tampereella. Classic voitti keskiviikkoillan kohtaamisen 3-2 (2-1, 1-0, 0-1) ja eteni suoraan kolmella voitolla finaaliin. Viime kevään hopeajoukkue pelaa finaaleissa kahdeksatta kertaa peräkkäin. Classic kohtaa ensi keskiviikkona alkavissa finaaleissa voittajan otteluparista SB-Pro-Happee.

Mihin ottelu ratkesi?
Classic oli piirun verran parempi pallollisena. Se onnistui käyttämään ensimmäisen erän maalipaikkansa. NST kilautteli tolppaa useammankin kerran, mutta ei onnistunut viimeistelyssä. Kun Classic-vahti Kreeta Lakkala venyi vielä huipputorjuntoihin, niin tamperelaiset jatkavat finaalipeleihin.

Ottelun hahmo?
Classicin Alisa Pöllänen jäi sunnuntaina kiikareille, mutta oli tänään kentän ehdotonta eliittiä. Huipputaitava hyökkääjä viimeisteli kaksi maalia ja haastoi aktiivisesti NST-puolustusta.

Ottelun puheenaihe?
Kolmas välierä ei paljon pelillisiä huippuhetkiä tarjonnut. Joukkueiden kolmas kohtaaminen oli erittäin fyysinen, eikä kolhuilta vältytty. Tuomareilta pääsi peli näpeistä, kun kentällä sattui ja tapahtui. NST:n tehonainen Marianne Hannonen loukkaantui pahannäköisesti toisessa erässä, mutta hän palasi kentälle kolmanteen erään.

Kommentit:
– Meillä oli alussa viisi tai kuusi maalipaikkaa, niistä tehtiin kaksi. Sitten päästetiin vastustaja mukaan ja tehtiin pelistä itsellemme vaikeaa. Ehkä ensi sarjassa päästään pelaamaan myös mailalla, Classic-valmentaja Veli-Matti Koivunen suunnitteli.

– Tyypillinen NST-peli. Tosi fyysistä ja tänään ne olivat ihan hyviä. Taktisestihan mä en tajua tästä lajista yhtään mitään, kahden maalin Alisa Pöllänen nauroi.

– Loppuun taisteltiin ja kaikkemme annettiin. Harmittaa aivan mielettömästi. Finaalipaikka oli meidän tavoitteena, mutta enemmän pitäisi pystyä maaleja tekemään, NST-hyökkääjä Marianne Hannonen totesi pettyneenä.

– Tämä oli raastopeli, vaikka olihan linja molemmille sama. Pelaajat sai ratkaista tänään. Tiedossa oli, että vastustaja rankaisee virheistä ja tänään tuli muutama. Oltiin tässä sarjassa hyvin pelillä pitkiäkin jaksoja, mutta kauden viidestä kohtaamisesta Classic voitti neljä, NST:n päävalmentaja Lasse Kurronen summasi.

Tilastohuomiot:
Classic: Alisa Pöllänen 2+0, Eliisa Alanko 1+0, Kreeta Lakkala 21 torjuntaa
NST: Anu Forsback 1+0, Elina Sinisalo 1+0, Anni-Maija Seppänen 10 torjuntaa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Riina Pulkkinen
Riina Pulkkinen
Katsoja
02/04/2015
Kuka on Riina Pulkkinen? Joku kesätoimittaja, joka oli ekaa kertaa pelissä? Huono juttu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.