Liigat

Erälle tukku tärkeitä jatkosopimuksia

21.04.
2015
2 Kommenttia
2
Liigat
Tuomas Iiskola jatkaa Erä-paidassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tuomas Iiskola jatkaa Erä-paidassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erä on tehnyt 1+1-vuoden jatkosopimuksen tähtipelaaja Tuomas Iiskolan kanssa. Nuorten maailmanmestari keväältä 2011 on myös miesten maajoukkueen pelaajaringissä.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan huiman laukauksen omaava Iiskola oli muun muassa SSV:n hankintalistalla, mutta hyökkääjä päätti jäädä Erään. Toisin kävi Erän Jere Oksaselle, joka tarttui SSV-manageri Kurre Westerlundin tarjoamaan syöttiin.

Iiskola oli Erän toiseksi tehokkain pelaaja viime kauden Salibandyliigassa. Iiskola keräsi 26 runkosarjan ottelussa tehot 21+14=35.

– Tuomas Iiskola on yksi meidän ehdottomista avainpelaajistamme. Maajoukkuepelaaja, joka on osoittanut liigassa pystyvänsä ratkaisemaan pelejä henkilökohtaisella panoksellaan ja jonka parhaat pelivuodet ovat kuitenkin vielä edessä, Erän urheilujohtaja Joonas Naava kertoo seuran tiedotteessa.

– On seuralle tärkeä asia, että Iiskola halusi jatkaa meillä, vaikka vaihtoehtojakin oli paljon. Hänen jatkosopimuksensa on samalla selkeä viesti siitä, että olemme liigassa menestyäksemme ja tosissamme, Naava jatkaa.

Iiskolan lisäksi tämänhetkisestä Suomen miesten maajoukkueringin pelaajista Lauri Kapanen ja Tommi Aro jatkavat Erässä myös ensi kaudella. Erä on tehnyt jatkosopimukset myös joukkueen luottopelaajien Sami Lehtisen, Jussi Kosolan ja Mikko Pasasen kanssa.

Edellä mainittujen pestien lisäksi Erä on aiemmin tehnyt kahden vuoden sopimukset nuorten hyökkääjien Miska Mäkisen ja Riku Holopaisen kanssa. Joukkueen maalivahteina jatkavat Teemu Kortelainen ja Markus Laakso.

– Yhteinen tavoitteemme on olla tulevalla kaudella joukkue, joka on todella näyttämisenhaluinen, yhtenäinen ja jolla on kovat tavoitteet sekä henkilökohtaisesti että joukkueena, Erän urheilujohtaja Joonas Naava kuvailee.

Linkit:
Lisää tietoa Erän jatkosopimuksista (eraliiga.fi)
Tapanilan Erä naarasi Josban kapteenin riveihinsä – ”Maajoukkue tavoitteena”
Tapanilan Erältä mielenkiintoisia valmentajakaappauksia
Erän valmennus selvillä – Akatemian puikkoihin mielenkiintoinen nimi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Puuhastelua
21/04/2015
Hieman vois toimittajat katsoa muualta mallia, ja mainita esim. pelaajien iän jutuissaan.
pommmi
21/04/2015
milloin huhumaa avataan? Kesän kohokohta!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.