Divarit

Erän valmennus selvillä – Akatemian puikkoihin mielenkiintoinen nimi

02.04.
2015
2 Kommenttia
12
Divarit
Jyri Korsmanista tulee liigajoukkueen päävalmentaja. Kuva: Mikko Hyvärinen

Jyri Korsmanista tulee liigajoukkueen päävalmentaja. Kuva: Mikko Hyvärinen

Tapanilan Erän miesten Salibandyliiga-joukkueen valmennuskuviot ovat vihdoin selvillä. Erä on myös kiinnittänyt Divari-joukkue Erä Akatemian päävalmentajaksi mielenkiintoisen nimen, joka tulee toiselta paikkakunnalta.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Erän päävalmentajan pestin ottaa melko odotetusti Jyri Korsman, joka toimi tällä kaudella Petteri Bergmanin apuvalmentajana. Happeetakin luotsannut Korsman rustasi tällä viikolla nimensä helsinkiläisjoukkueen sopimuspaperiin. Korsman kuuluu myös poikien U19-maajoukkueen valmennustiimiin.

Bergmanin siirtymisestä sivuun uutisoitiin jo helmikuun puolivälin tienoilla. Bergman ei ole ainoa liigajoukkueen taustahenkilö, joka siirtyy sivuun tai vaihtaa maisemaa, sillä seitsemästä edustusjoukkueen taustahenkilöstä peräti viisi vaihtuu. Uusiksi menee valmennuksen lisäksi myös fysioterapeutti- ja hierontaosasto. Muun muassa fysiikkavalmentaja Mika Saari jättää tehtävänsä.

Korsman saa avukseen valmennustiimiinsä Tomi Rastaan ja ex-liigapelaaja Joni Hiltusen. Rastaalla on pitkä valmennuskokemus niin liigasta, Divarista kuin junioreistakin. Hiltunen on vaikuttanut pitkään Erän juniorivalmennuksessa.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Divari-joukkue Erä Akatemian puolestaan ottaa haltuunsa mielenkiintoinen tulokas pääkaupunkiseudulle. Akatemian uusi päävalmentaja on tiettäväsi Jarmo Härmä, joka tulee Helsinkiin Oulusta. Tällä kaudella Härmä luotsasi Divari-joukkue Limingan Niittomiehiä. Aiemmin hän on luotsannut OLS:n liigajoukkuetta. Erä Akatemian päävalmentajana toimi tällä kaudella liigajoukkueeseen siirtyvä Tomi Rastas.

Kuvassa Jarmo Härmä (vas.) jutuilla Wirmo-manageri ja toimittaja Tomi Auremaan kanssa tällä kaudella. Kuva: Jarmo Jokila

Kuvassa Jarmo Härmä (vas.) jutuilla Wirmo-manageri ja toimittaja Tomi Auremaan kanssa tällä kaudella. Kuva: Jarmo Jokila

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
ONNITTELUT ERÄLLE!
02/04/2015
Pääsitte Bärimannista eroon! Olihan sellainen säveltäjä&sohlaaja!!
jp
03/04/2015
Erällä liigan paras nyky salibandy valmentaja

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.