Liigat

Finaalihurmosta lakeuksilla – tähän otteluun et jonottamatta selviä!

11.04.
2015
1 Kommentti
0
Liigat
Tältä näytti jono Seinäjoki Areenan edessä noin tunti ja 15 minuuttia ennen ottelun alkua. Kuva: Jussi Ojala

Tältä näytti jono Seinäjoki Areenan edessä noin tunti ja 15 minuuttia ennen ottelun alkua. Kuva: Jussi Ojala

Miesten Salibandyliigan neljäs finaali starttaa 15.30 paikallista aikaa. Finaali tuntuu kiinnostavan lakeuksilla varsin laajalti ja ovien eteen kertyi jonoa reilusti ennen kuin Seinäjoki Areenan ovet aukesivat yleisölle.

Neljännessä finaalista on tulossa kutkuttava ja kotijoukkue SPV:llä on mahdollisuus voittaa Suomen mestaruus kaatamalla Happee kotikentällään. Happeen tavoite on luonnollisesti siirtää ratkaisu viikon päähän ja Jyväskylän jäähalliin.

SPV on ilmoittanut etukäteen, että tavoittelee 3000 katsojaa paikalle.

Pääkallo.fi seuraa tapahtumia viiden toimittajan voimin paikan päällä ja raportoi tapahtumista kattavasti. Jotta saisit ottelusta niin sanotun täydellisen katselijakokemuksen, niin seuraa Pääkallo.fi:tä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Yle TV2 näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Seinäjoki Areena täyttyi vaudilla jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Kuva: Jussi Ojala

Seinäjoki Areena täyttyi vaudilla jo hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Kuva: Jussi Ojala

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
ja lisäksi
11/04/2015
...tuo oli sivuoven jono. :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.