Maajoukkueet

Hattutemppua ja viittä pistettä juhlinut Kinnunen: ”Tiesimme koko ajan voittavamme”

30.04.
2015
0 Kommenttia
5
Maajoukkueet
Suomen ykköskenttän sentterinä pelannut Olli Kinnunen yltyi hurjaan tehovireeseen Sveitsiä vastaan. Kuva: Mika Hilska/Salibandyliiga

Suomen ykköskenttän sentterinä pelannut Olli Kinnunen yltyi hurjaan tehovireeseen Sveitsiä vastaan. Kuva: Mika Hilska/Salibandyliiga

Suomen U19-maajoukkue tarjosi torstaina maalirikkaan ja vauhdikkaan pelin Sveitsiä vastaan. Yksi kentän tähdistä oli keskushyökkääjä Olli Kinnunen, joka iski Suomen 12–4-voitossa peräti viisi tehopistettä.

Oulun Luistinseuraa edustava Kinnunen näki, että valmistautuminen päivän otteluun oli keskiviikon Slovakia-kohtaamista parempi.

– Oli ehdottomasti hyvä petraus meiltä. Keskityimme alusta asti paremmin ja teimme joukkueena huolellisemmin asioita. Tiesimme tänään koko ajan voittavamme – oli vain sellainen fiilis heti aamusta, Kinnunen hehkutti Pääkallo.fi:lle ottelun jälkeen.

– Ehkä se oli vähän vastustajastakin kyse, koska eilen oli kisojen ensimmäinen peli ja tuntemattomampi maa vastassa, hän jatkoi.

Ykkösketjussa yhdessä Juho Sorrin ja Oskari Heikkilän kanssa pelanneen Kinnusen maalit olivat oiva taidonnäyte hänen laukaisutaidostaan, ja se pistettiin merkille Helsingborg Arenalla. Kaikki kolme maalia syntyivät hyvistä, tarkoista rannelaukauksista.

Ennen kaikkea hän oli kuitenkin tyytyväinen koko viisikon tekemiseen.

– Täytyy sanoa, että meidän kenttä pelasi kokonaisuudessaan tänään tosi hyvin. Saimme tulosta aikaan hyökkäyksessä, mutta myös omassa päässä peli kulki.

Täydelliseen esitykseen Kinnunen ei kuitenkaan uskonut, vaan tiesi, missä parannettavaa vielä jäi.

– Vastahyökkäyksiin ja puolustuksen kääntöpeliin meidän pitää vielä reagoida jatkossa minun mielestä paremmin.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.