Miehet

Huimaa rankkaridraamaa – liigan pitkäaikaisin joukkue selvisi kuolemanpelistä

03.04.
2015
10 Kommenttia
6
Miehet
Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigan karsinnoissa oli perjantaina iso peli. TPS ja Josba kohtisivat liigakarsintojen toisessa osaottelussa.

Armottoman paras kolmesta -sarjan häviävä putoaa suoraan Divariin. Voittaja puolestaan jatkaa karsintoja Divarin SB Welhoja vastaan.

Ensimmäisessä kohtaamisessa TPS oli niukasti parempi Joensuussa. Tällä kertaa oli Josban vuoro voittaa vieraissa niin ikään niukasti – rankkarikisan jälkeen. Varsinaisella peliajalla ja jatkoajankin jälkeen päädyttiin tulokseen 5–5. Rankkareilla Josba oli kuitenkin parempi. Josbalta pilkkukisassa onnistuivat Jesse Reijonen ja Jarkko Nurmela. TPS:n ainoa onnistuja oli Ville Hirvisuo.

Rankkareissa onnistunut ex-NST-peluri Nurmela oli Josban sankari, sillä hän iski peliajalla hattutempun ollen koko kamppailun tehokkain pelaaja.

Joensuun Josba on Salibandyliigan pitkäaikaisin joukkue. Josba on ollut mukana ylimmällä sarjatasolla vuodesta 1990 lähtien – pitempään kuin mikään muu joukkue.

Sarjan kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan maanantaina Joensuussa.

Pääkallo.fi kertoo lisää ottelusta illan aikana.

Linkit:
Ottelun tilastot
Anssi Koskisen kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
Kannustaja edelleen
03/04/2015
HIENOA JOSBA!!!!!LIIMAPAIDAT KUMOON!!!!!
Kannustaja edelleen
03/04/2015
Joensuussa tavataan....paitoja tarttee vielä kiskoa alaspäin :)
Liigakarsinnat2013
03/04/2015
Millon Josba nähdään seuraavan kerran Sipoossa?
TPS DIVARIIN
03/04/2015
Hienoo Josba
Joensuu jatkaa liigassa!
03/04/2015
Yli"J.Hohtavalle" menetit uskkottavuuden kun leikkasit tukan ja kyseenalaistit Ruokosen. NIILO! Harmittaako sinua kun et päässyt Josbaan kun Joensuu mensetyi? Toki on moni muukin tehnyt töitä Josban menestyksen eteen kuin Antti, joka ottaa sulat hattuun, joka Josban positiivisestä asiasta!
Tää on Josba, yksi idän ihmeistä!
03/04/2015
Oli huikea peli!!!! Josba huudettiin voittoon! Ja maanantaina lisää! Hieno peli, hyvä fiilis! Josban kannatusjoukot, kuusi huutajaa oli Karibiassa ja maanantaina lisää!!! :D
NiilojenNiilo
04/04/2015
Joku oli kuulemma suuttunut kun häntä oli kutsuttu salibandyniiloksi. Aivann turhaan.

"Salibandyniilo" ei ole haukkumanimi. Se kuvaa hnekilöä joka on säbästä innostunut säbäpuuhaaja, monella rintamalla.

Toinen tapa käyttää -niilo päätettä positiivisessa hengessä on esim. "Lajiniilo".
Katso esimerkiksi Urbaanin sanakirjan määritelmä "lajiniilosta" ---> "Jonkin tietyn urheilulajin intohimoinen harrastaja, fani."
Ad astra
05/04/2015
Pääsiäisen teemaan sopivaasti, TPS - Via Dolorosa, kärsimysten tie.

Josba voittaa ratkaisevan ottelun. Ruokonen vanhana kehäkettuna osaa tehdä Josban peliin ratkaisevat muutokset, joita tarvitaan TPS:n lyömiseksi. Tepsin pelikirja on aivan liian yksipuolinen, jotta sillä voisi menestyä Liigassa tai edes tässä playout-sarjassa. Maalimääristä jo näkee, että valmennus on epäonnistunut ja pahasti. Vilanderille ja Kytöhongalle kenkää heikon menestyksen johdosta.
kk
05/04/2015
No otetaanpa vähän helläkätisemmin nyt. Turussa kohta loukkaannutaan taas kytöhonka etunenässä. No ehkä protesti pelastaa liigapaikankin?
Ro-testi
05/04/2015
Olikos Josballa ketään alaikäistä pelaamassa, että Tps vois taas tehdä protestin? Ei sillä, että vanhoja haluais muistaa ;)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.