Huimaa rankkaridraamaa – liigan pitkäaikaisin joukkue selvisi kuolemanpelistä

Kuva: Anssi Koskinen

Kuva: Anssi Koskinen
Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Salibandyliigan karsinnoissa oli perjantaina iso peli. TPS ja Josba kohtisivat liigakarsintojen toisessa osaottelussa.

Armottoman paras kolmesta -sarjan häviävä putoaa suoraan Divariin. Voittaja puolestaan jatkaa karsintoja Divarin SB Welhoja vastaan.

Ensimmäisessä kohtaamisessa TPS oli niukasti parempi Joensuussa. Tällä kertaa oli Josban vuoro voittaa vieraissa niin ikään niukasti – rankkarikisan jälkeen. Varsinaisella peliajalla ja jatkoajankin jälkeen päädyttiin tulokseen 5–5. Rankkareilla Josba oli kuitenkin parempi. Josbalta pilkkukisassa onnistuivat Jesse Reijonen ja Jarkko Nurmela. TPS:n ainoa onnistuja oli Ville Hirvisuo.

Rankkareissa onnistunut ex-NST-peluri Nurmela oli Josban sankari, sillä hän iski peliajalla hattutempun ollen koko kamppailun tehokkain pelaaja.

Joensuun Josba on Salibandyliigan pitkäaikaisin joukkue. Josba on ollut mukana ylimmällä sarjatasolla vuodesta 1990 lähtien – pitempään kuin mikään muu joukkue.

Sarjan kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan maanantaina Joensuussa.

Pääkallo.fi kertoo lisää ottelusta illan aikana.

Linkit:
Ottelun tilastot
Anssi Koskisen kuvat ottelusta

10 comments

  1. Joensuussa tavataan….paitoja tarttee vielä kiskoa alaspäin 🙂

  2. Millon Josba nähdään seuraavan kerran Sipoossa?

  3. Yli”J.Hohtavalle” menetit uskkottavuuden kun leikkasit tukan ja kyseenalaistit Ruokosen. NIILO! Harmittaako sinua kun et päässyt Josbaan kun Joensuu mensetyi? Toki on moni muukin tehnyt töitä Josban menestyksen eteen kuin Antti, joka ottaa sulat hattuun, joka Josban positiivisestä asiasta!

  4. Oli huikea peli!!!! Josba huudettiin voittoon! Ja maanantaina lisää! Hieno peli, hyvä fiilis! Josban kannatusjoukot, kuusi huutajaa oli Karibiassa ja maanantaina lisää!!! 😀

  5. Joku oli kuulemma suuttunut kun häntä oli kutsuttu salibandyniiloksi. Aivann turhaan.

    ”Salibandyniilo” ei ole haukkumanimi. Se kuvaa hnekilöä joka on säbästä innostunut säbäpuuhaaja, monella rintamalla.

    Toinen tapa käyttää -niilo päätettä positiivisessa hengessä on esim. ”Lajiniilo”.
    Katso esimerkiksi Urbaanin sanakirjan määritelmä ”lajiniilosta” —> ”Jonkin tietyn urheilulajin intohimoinen harrastaja, fani.”

  6. Pääsiäisen teemaan sopivaasti, TPS – Via Dolorosa, kärsimysten tie.

    Josba voittaa ratkaisevan ottelun. Ruokonen vanhana kehäkettuna osaa tehdä Josban peliin ratkaisevat muutokset, joita tarvitaan TPS:n lyömiseksi. Tepsin pelikirja on aivan liian yksipuolinen, jotta sillä voisi menestyä Liigassa tai edes tässä playout-sarjassa. Maalimääristä jo näkee, että valmennus on epäonnistunut ja pahasti. Vilanderille ja Kytöhongalle kenkää heikon menestyksen johdosta.

  7. No otetaanpa vähän helläkätisemmin nyt. Turussa kohta loukkaannutaan taas kytöhonka etunenässä. No ehkä protesti pelastaa liigapaikankin?

  8. Olikos Josballa ketään alaikäistä pelaamassa, että Tps vois taas tehdä protestin? Ei sillä, että vanhoja haluais muistaa 😉