Juniorit

Kooveen tytöille nuorten SM-kultaa – voittomaali syntyi alivoimalla

15.04.
2015
0 Kommenttia
23
Juniorit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Koovee kaatoi M-Teamin kolmannen kerran peräkkäin tyttöjen SM-sarjan finaaleissa ja juhlii tyttöjen SM-kultaa. Kolmas ottelu päättyi Kooveen 5-4-vierasvoittoon.

Koovee karkasi kolmannessa kohtaamisessa 5–2-johtoon viimeisen kympin alkajaisiksi alivoimamaalilla. M-Team pääsi vielä maalin päähän 17 sekuntia ennen loppua, mutta Koovee sai pidettyä johtonsa loppuun saakka.

Kooveen tehoista vastasi eritoten ykkösvitja. Oona Kauppi naulasi 2+1, Mia Wallenius 1+2 ja Veera Kauppi 1+1. Kristiina Tarkiainen torjui 26 laukausta. M-Teamin tehokkain oli Pinja Jaakkola pistein 0+2.

Linkit:
Ottelutilastot
Jari Turusen ottelukuvat
Juhani Järvenpään ottelukuvat
Esa Takalon ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.