Kooveen tytöt voiton päässä Suomen mestaruudesta – Oona Kauppi toisen finaalin hahmo

Oona Kauppi on ollut huikeassa vireessä kevään tyttöjen playoffeissa. Arkistokuva: Esa Takalo.

Koovee kohtasi tyttöjen SM-sarjan toisessa finaaliottelussa M-Teamin kotonaan. Lauantain ensimmäisen ottelun Koovee vei nimiinsä lukemin 7-5. Tänään tamperelaiset olivat parempia lukemin 8-3.

Ensimmäisen erän jälkeen M-Team vielä johti lukemin 1-2, mutta toisen erän Koovee vei numeroin 3-0 ja viimeisen 4-1, eikä voittajasta näin jäänyt epäselvyyttä.

Kooveen riveissä loistivat tutut onnistujat, kun tyttöjen SM-sarjan playoff-pistepörssiä johtava Oona Kauppi nakutteli tehot 3+1 ja sisko Veera komppasi vierellä tehoin 1+1. Ykköspakkiparin Roosa Salmela osui kahdesti ja antoi yhden maalisyötön, samoin kuin kakkoskentän puolustajana luutinut Juulia Lintula. M-Teamin maalit tehtailivat Fanny Sillman, Minka Ovasta ja Maura Paajanen.