Ulkomaat

Laura Loisa valittu Ruotsin vuoden maalivahdiksi

16.04.
2015
2 Kommenttia
26
Ulkomaat
Rönnby Västerås IBK:ssa ja Suomen maajoukkueessa pelaava Laura Loisa on valittu vuoden maalivahdiksi Ruotsissa. Kuva: perwiklund.se

Rönnby Västerås IBK:ssa ja Suomen maajoukkueessa pelaava Laura Loisa on valittu vuoden maalivahdiksi Ruotsissa. Kuva: perwiklund.se

Rönnby Västerås IBK:n maalivahti Laura Loisa on valittu Ruotsin kauden parhaaksi naismaalivahdiksi. Neljättätoista kertaa jaettu kunnia-arvo on nyt mennyt kahdesti peräkkäin suomalaismaalivahdeille.

Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa Loisa kommentoi valintaa seuraavasti:
– Hieno yllätys ja tuntuu mahtavalta. En uskonut tulevani valituksi ensimmäisellä Ruotsin kaudellani.

Viime kaudella SB-Prossa Suomen mestaruuden voittanut maalivahti valmistautuu tällä hetkellä lauantaina pelattaviin Ruotsin finaaleihin, jossa Rönnbyä vastaan asettuu runkosarjan kärkijoukkue KAIS Mora IF. Finaalin maalivahtipeli on suomalaisseuraajille erityisen mielenkiintoinen, koska Moran maalissa pelaa viime kaudella sarjan parhaaksi maalivahdiksi valittu Jonna Mäkelä.

Lue myös:
Innebandymagazinet.se: Årets målvakt dam: Laura Loisa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Jes
16/04/2015
Hienoa!
vehka
17/04/2015
Loistavaa Laura !!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.