Liigat

Maajoukkuepakki jättämässä SPV:n – nämä vahvimmin ehdolla uudeksi seuraksi

05.04.
2015
36 Kommenttia
12
Liigat
SPV:n Juha Kivilehto on yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. Kuva: Esa Jokinen

SPV:n Juha Kivilehto on yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyliigan siirtomarkkinoilla kuhisee. Pääkallo.fi:n toimituksen korviin on viime päivinä kuulunut useita, mielenkiintoisia huhuja ja tietoja.

Yksi mielenkiintoisimmista huhuista liittyy SPV:n maajoukkuepakki Juha Kivilehtoon. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan mainion kauden tähän mennessä pelannut Kivilehto on lähdössä lähes varmasti pois Seinäjoelta tämän kauden jälkeen.

Kivilehdon uusi seura on vielä auki, mutta tiettävästi vahvimmin ehdolla ovat Petteri Nykyn päävalmentajakseen palkannut Classic, tämän kevään pronssijoukkue SSV sekä Kivilehdolle tuttu ruotsalaisseura Helsingborg.

Kivilehto, 33, on edustanut pitkällä ja menestyksekkäällään peliuralla SPV:n ja SSV:n lisäksi myös muun muassa Loviisan Toria, HIFK:ta, VFT:tä sekä Helsingborgia. Kivilehto on myös pitkään kuulunut Suomen miesten maajoukkueen runkopelaajiin.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kivilehdon todennäköinen lähtö ei välttämättä jää ainoaksi muutokseksi SPV:n joukkueessa. Tiettävästi 3–4 pelaajaa haaveilee tai suunnittelee Sveitsiin lähtöä tämän kauden jälkeen.

Kivilehdon SPV ja Happee vääntävät parhaillaan Salibandyliigan finaalisarjaa. Voitot ovat tällä hetkellä tasan 1–1. Kolmas finaali pelataan tänään Jyväskylässä klo 15.30 alkaen.

Lisää siirtouutisia:
Todellinen siirtopommikuvio kytee liigassa: runkosarjan dominoivin pelaaja vaihtamassa maisemaa
Erän valmennus selvillä – Akatemian puikkoihin mielenkiintoinen nimi
Nyt jysähti siirtojytky: MM-kisojen sensaatiopelaaja hyppää naapurin leiriin

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jussi Ojala
Jussi Ojala
Twitter: @ojalajus
ne valot
05/04/2015
Ihmettelen miksi? Ruotsiin lähdön ymmärrän, mutta jos haluaa menestyä Suomessa on ainoat vaihtoehdot Happee ja SPV. Classicista ei ole mihinkään ja SSV voisi juuri ja juuri tarjota mahdollisuuden mestaruuteen.
ai miksikö
05/04/2015
no rahan perässä tietty
Osku
05/04/2015
Ehkä toi Seinäjoki tuli jo katottu läpi parissa vuodessa. Ton ikäisenä sitä varmaan alkaa kaipaamaan vähän muutakin kuin pelkkää säbää.
Alakatsomo
05/04/2015
"haaveilee tai suunnittelee"..heh..nyt jussi halusi väkisin hämmentää. juuri kuulin, että happeen pelaajista 15 haaveilee tai suunnittelee pelaamista sveitsissä, ruotsissa tai missä tahansa missä pelaamisesta saa yli 500 euroa kuukaudessa.
jes
05/04/2015
nyt saa speve juniorit peliaikaa:):)
Tuomarit pelkää
05/04/2015
On merkillinen asia miten tuomarit pelkäävät viheltää Kivilehdolle jäähyjä!!Nytkin on telkusta tullut näissä peleissä useita tilanteista,joissa Kivilehto on pelannut pientä sikaa,mutta tuomarit ovat selkeästi pelänneet viheltää jäähyjä tilanteista!!!Erään joukkueen valmentaja oli täysin oikeassa,kun totesi Kivilehdon pelaavaan usein sikaa!Mikäs siinä on pelatessa,kun on suojelijat kentällä!Tänäänkin oli selkeästi maila liian korkealla ja ilman muuta kakkosen paikka,mutta tuomareilta ei löytynyt selkärankaa tänäänkään antaa edes selkeästä paikasta jäähyä!!Tosin jos Kivilehtoa olisi jäähyn saanut niin aivan sata varmasti se olisi ollut pakko antaa myös vastustajalle seuraavasta tilanteesta ja näin puntit tasan!!??Älkää pelätkö tuomarit ja opetelkaa rehellisiksi ja tasapuoliseksi kaikille muillekin pelaajille kuin Kivilehdolle!!
Näin kai se menee
05/04/2015
Jaa-a ketkähän ne 3-4 pelaajaa mahtaa olla??? Olisko Hakonen, Kuusela, Kiviranta? Hankkion tämän vuotinen mahku tais mennä ristisidevammaan. No onhan noita paluumuuttajiakin: Väänänen, Pajukoski...? Niin ja se muuan M. Kohonen från Swerige...?
joo
05/04/2015
Pajukoski olisi mainio paluumuuttaja, tervetuloa takaisin S-joelle.
Lasse
05/04/2015
Eiköhän Juhis ja muut lähtijät lähde karkuun Tihonovin eikun Koposen käskyistä. On kuulemma täysin kettuuntunut nuuskan käyttökieltoon, joka on voimassa 24/7. En ihmettelisi vaikka muidenkin lähtijöiden syyt kumpuaisi samasta maasta. Sikaa se pelaa, on vaan niin taitava, ettei ylitä tuomareiden jäähykynnystä.
Mika Uila
05/04/2015
En millään jaksa uskoa että Kuusela lähtisi Suomesta. Vaimo, lapset jne.
Kiviranta...en usko siihenkään. Leipätyö pitänee tukevasti Suomessa. Hakonen noista kolmesta potentiaalisin.
Nopeasti tulee mieleen Holopainen ainoana mahdollisena lähtijänä. Muilla perhesuhteet sanelee paljon ulkomaille lähdöissä.
Lasselle
05/04/2015
Älä Lasse jauha paskaa noiden syides kanssa. Jos menee häviäminen tunteisiin niin turha tulla sen takia huutelemaan perättömiä.
Pohjanmuta
05/04/2015
Ei kai Classic uutta riesaa ota, jos Savolaisesta eroon pääsee...?
mutapohja
05/04/2015
miksköhän pajukoski lähti seinäjoelta:)
Speven ensi kauden rosteri
05/04/2015
Valistunut arvio:
Maalivahdit:
Ihme jää
Kivimäki lähtee
Kakkosveskari tulee farmista.
Puolustus:
Kivilehto lähtee
Holopainen lähtee
Kouvonen jää
Hakonen lähtee
Malkamäki jää
Urmas jää
Karjala jää
Lähteneiden tilalle paluumuuttaja Väänänen+ pari omaa junioria.
Hyökkäys:
Koski jää
Kohonen jää
Hulmi lähtee
Kuusela jää
Kiviranta jää
Myllymäki jää
Mäkelä jää
Pelto-arvo jää
Hakala lähtee
Raunio jää
Härkönen jää
Hankkio jää (tosin puoli kautta toipilaana)
Hyökkäyskalustoon uusina Mika Kohonen ja Perttu Pajukoski.
Mika Uila
06/04/2015
Tatu Väänästä ei kyllä kannata ens kauden rostereihin piirrellä kun herran jatko Sveitsissä julkaistiin jo talvella.
ehkä
06/04/2015
J.lindfors espoosta lähdössä vaasaan opiskelemaan siinä spv saa hyvän pakin
Uilalle
06/04/2015
Ei olis eka kerta, kun sopimuksia muutellaan.
S7
06/04/2015
Kovia menetyksia jos valistunut arvaus pitää paikkaansa, kolme kovinta pakkia ois häipymässä... Vaikka en mitään tiedä, niin veikkaan myös että Jannen ura autosuhaajana välillä hima-sjoki loppuu tähän kauteen ja varmaan pelit kokonaan....
Sami P.
06/04/2015
Happeen Heikkisellä ja Kuneliuksella on eukko Seinäjoella... Että siitä pari uutta mahdollista
Speven ensi kauden rosteri
06/04/2015
Sen verran vielä noihin arvioihin, että Kivilehdon lähtö on kai fakta, mutta muiden puolustajien lähteminen vasta olettamuksia. Toiseksi varmin lähtijä joukkueesta lienee Hulmi. Sen tiedän, että Koponen on suunnitellut jo vuoden verran hiukan viime vuosia suurempaa muutosrulettia joukkueeseensa ensi kaudeksi. Ja ainakin yksi suuri jytky lakeuksille päin on luvassa.... No se taidetaankin jo tietää....?
fyt
06/04/2015
Jos seinäjokiset haluatte pelaajan joka iskee runkosarjassa mukavasti pisteitä, mutta sulaa AINA pleijareissa, on Pajukoski siinä tapauksessa oiva hankinta.
tietoa on
06/04/2015
Noi ennakoinnit SPV: n kokoonpanosta eivät ole tödellakaan milläänlailla totuuspohjalla. Sen tiedän ettei Pajukoski ihan helposti tule takaisin. Ja syyn tietää kaikki läheltä seuranneet. Eivätkä muutenkaan pidä paikkaansa.
Koska muuten huhumaa viritetään ?
Pääkallo
06/04/2015
Huhumaa avataan kun mestari on selvillä.
Jos on tietoa
06/04/2015
No kerrohan faktasi, jos on tietoa. Kaikenlaista spekulaatiota on ilmassa ja nimimerkkien takaa tänne voidaan kirjoitella mitä tahansa. Jos totta puhutaan esim. SPV:n ensi kauden joukkueesta, niin tässä maassa taitaa olla tasan yksi mies joka tietää tarkkaan missä mennään eli Mr SPV Tommy Koponen. Muiden "faktat" taitaa olla vähän niin ja näin ;)
faktat
07/04/2015
Voitte lopettaa spekuloinnin. Spv 2015 -2016

Uudet : J.Lindfors. + Omia junnuja.

Lähtevät : Kivilehto (ssv)
Raunio (alasarjat)
Hulmi (lopettaa/alasarjat)

Lisäks Hankkio oli varma lähtijä ennen polvivammaansa. Enää en usko että lähtee.
heh
07/04/2015
muistakaa että tuo j.lindfors vain siinä tapauksessa mikäli saa opiskelupaikan vaasasta!
Onko Koponen palstoilla? ;)
07/04/2015
Nyt täytyy kai olettaa, että T.Koponen kirjoittelee täällä nimimerkin takaa, kun kerran faktoja kerrotaan. ;) Uskokoon ken tahtoo.
faktalle
07/04/2015
vai että omia junnuja,salli mun nauraa:):)
edelliselle
07/04/2015
Mikä tässä on kun niitä spv:n junnuja pitää haukkua? Sieltä mm. ponnistaneet Hankkio, Kouvonen, Kiviranta, Hakala, Pelto-arvo... ja lisää tuloo
blu fox
07/04/2015
kannus,mänttä,ym.ym.
Näin kai se menee
07/04/2015
Mikähän siinä onkin, että täällä on tullut tavaksi haukkua SPV:n juniorityötä ja annetaan ymmärtää, että SPV:n edustusjoukkue on pelkkä ostoporukka, ilman omista junioreista nostettuja pelaajia. Paikkakunnan kokoon nähden SPV:n junioritoimintaa on varmasti suhteellisesti laajempaa kuin millään muulla liigapaikkakunnalla ja absoluuttisestikin laskettuna suurempaa kuin monella isommallakaan paikkakunnalla. Taitaapa suurin osa nykyisestä edustusjoukkueestakin ollut SPV:n miehiä vähintään a-pojista lähtien. Nimetkääpä yksikin mitalijoukkue 2000-luvulta, joka on kasattu 100%:sti seuran omista junioreista?
Junnumaista höntyilyy
07/04/2015
Sentään SPV:llä C, B- junnut pelasivat menneellä kaudella SM-Sarjaa, ja A-junnut palaavat ensikaudelle SM:iin.
Junnumaista
07/04/2015
Sentään SPV:llä C, B- junnut pelasivat menneellä kaudella SM-Sarjaa, ja A-junnut palaavat ensikaudelle SM:iin
Junnu#8
07/04/2015
Pajukoski taisi lähtä Espooseen opiskelupaikan vuoksi. Vai muistanko ihan väärin.
Mitä iddua?
08/04/2015
Onko Heikkisellä ja Kuneliuksella yhteinen eukko?
Api
13/04/2015
Iltalehdessä Kivilehto myönsi että olisi jäämässä SPV

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.