Maajoukkuepakki jättämässä SPV:n – nämä vahvimmin ehdolla uudeksi seuraksi

SPV:n Juha Kivilehto on yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. Kuva: Esa Jokinen

SPV:n Juha Kivilehto on yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. Kuva: Esa Jokinen
SPV:n Juha Kivilehto on yksi siirtomarkkinoiden kuumimmista nimistä. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyliigan siirtomarkkinoilla kuhisee. Pääkallo.fi:n toimituksen korviin on viime päivinä kuulunut useita, mielenkiintoisia huhuja ja tietoja.

Yksi mielenkiintoisimmista huhuista liittyy SPV:n maajoukkuepakki Juha Kivilehtoon. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan mainion kauden tähän mennessä pelannut Kivilehto on lähdössä lähes varmasti pois Seinäjoelta tämän kauden jälkeen.

Kivilehdon uusi seura on vielä auki, mutta tiettävästi vahvimmin ehdolla ovat Petteri Nykyn päävalmentajakseen palkannut Classic, tämän kevään pronssijoukkue SSV sekä Kivilehdolle tuttu ruotsalaisseura Helsingborg.

Kivilehto, 33, on edustanut pitkällä ja menestyksekkäällään peliuralla SPV:n ja SSV:n lisäksi myös muun muassa Loviisan Toria, HIFK:ta, VFT:tä sekä Helsingborgia. Kivilehto on myös pitkään kuulunut Suomen miesten maajoukkueen runkopelaajiin.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kivilehdon todennäköinen lähtö ei välttämättä jää ainoaksi muutokseksi SPV:n joukkueessa. Tiettävästi 3–4 pelaajaa haaveilee tai suunnittelee Sveitsiin lähtöä tämän kauden jälkeen.

Kivilehdon SPV ja Happee vääntävät parhaillaan Salibandyliigan finaalisarjaa. Voitot ovat tällä hetkellä tasan 1–1. Kolmas finaali pelataan tänään Jyväskylässä klo 15.30 alkaen.

Lisää siirtouutisia:
Todellinen siirtopommikuvio kytee liigassa: runkosarjan dominoivin pelaaja vaihtamassa maisemaa
Erän valmennus selvillä – Akatemian puikkoihin mielenkiintoinen nimi
Nyt jysähti siirtojytky: MM-kisojen sensaatiopelaaja hyppää naapurin leiriin

36 comments

  1. Ihmettelen miksi? Ruotsiin lähdön ymmärrän, mutta jos haluaa menestyä Suomessa on ainoat vaihtoehdot Happee ja SPV. Classicista ei ole mihinkään ja SSV voisi juuri ja juuri tarjota mahdollisuuden mestaruuteen.

  2. Ehkä toi Seinäjoki tuli jo katottu läpi parissa vuodessa. Ton ikäisenä sitä varmaan alkaa kaipaamaan vähän muutakin kuin pelkkää säbää.

  3. ”haaveilee tai suunnittelee”..heh..nyt jussi halusi väkisin hämmentää. juuri kuulin, että happeen pelaajista 15 haaveilee tai suunnittelee pelaamista sveitsissä, ruotsissa tai missä tahansa missä pelaamisesta saa yli 500 euroa kuukaudessa.

  4. On merkillinen asia miten tuomarit pelkäävät viheltää Kivilehdolle jäähyjä!!Nytkin on telkusta tullut näissä peleissä useita tilanteista,joissa Kivilehto on pelannut pientä sikaa,mutta tuomarit ovat selkeästi pelänneet viheltää jäähyjä tilanteista!!!Erään joukkueen valmentaja oli täysin oikeassa,kun totesi Kivilehdon pelaavaan usein sikaa!Mikäs siinä on pelatessa,kun on suojelijat kentällä!Tänäänkin oli selkeästi maila liian korkealla ja ilman muuta kakkosen paikka,mutta tuomareilta ei löytynyt selkärankaa tänäänkään antaa edes selkeästä paikasta jäähyä!!Tosin jos Kivilehtoa olisi jäähyn saanut niin aivan sata varmasti se olisi ollut pakko antaa myös vastustajalle seuraavasta tilanteesta ja näin puntit tasan!!??Älkää pelätkö tuomarit ja opetelkaa rehellisiksi ja tasapuoliseksi kaikille muillekin pelaajille kuin Kivilehdolle!!

  5. Jaa-a ketkähän ne 3-4 pelaajaa mahtaa olla??? Olisko Hakonen, Kuusela, Kiviranta? Hankkion tämän vuotinen mahku tais mennä ristisidevammaan. No onhan noita paluumuuttajiakin: Väänänen, Pajukoski…? Niin ja se muuan M. Kohonen från Swerige…?

  6. Pajukoski olisi mainio paluumuuttaja, tervetuloa takaisin S-joelle.

  7. Eiköhän Juhis ja muut lähtijät lähde karkuun Tihonovin eikun Koposen käskyistä. On kuulemma täysin kettuuntunut nuuskan käyttökieltoon, joka on voimassa 24/7. En ihmettelisi vaikka muidenkin lähtijöiden syyt kumpuaisi samasta maasta. Sikaa se pelaa, on vaan niin taitava, ettei ylitä tuomareiden jäähykynnystä.

  8. En millään jaksa uskoa että Kuusela lähtisi Suomesta. Vaimo, lapset jne.
    Kiviranta…en usko siihenkään. Leipätyö pitänee tukevasti Suomessa. Hakonen noista kolmesta potentiaalisin.
    Nopeasti tulee mieleen Holopainen ainoana mahdollisena lähtijänä. Muilla perhesuhteet sanelee paljon ulkomaille lähdöissä.

  9. Älä Lasse jauha paskaa noiden syides kanssa. Jos menee häviäminen tunteisiin niin turha tulla sen takia huutelemaan perättömiä.

  10. Ei kai Classic uutta riesaa ota, jos Savolaisesta eroon pääsee…?

  11. Valistunut arvio:
    Maalivahdit:
    Ihme jää
    Kivimäki lähtee
    Kakkosveskari tulee farmista.
    Puolustus:
    Kivilehto lähtee
    Holopainen lähtee
    Kouvonen jää
    Hakonen lähtee
    Malkamäki jää
    Urmas jää
    Karjala jää
    Lähteneiden tilalle paluumuuttaja Väänänen+ pari omaa junioria.
    Hyökkäys:
    Koski jää
    Kohonen jää
    Hulmi lähtee
    Kuusela jää
    Kiviranta jää
    Myllymäki jää
    Mäkelä jää
    Pelto-arvo jää
    Hakala lähtee
    Raunio jää
    Härkönen jää
    Hankkio jää (tosin puoli kautta toipilaana)
    Hyökkäyskalustoon uusina Mika Kohonen ja Perttu Pajukoski.

  12. Tatu Väänästä ei kyllä kannata ens kauden rostereihin piirrellä kun herran jatko Sveitsissä julkaistiin jo talvella.

  13. J.lindfors espoosta lähdössä vaasaan opiskelemaan siinä spv saa hyvän pakin

  14. Kovia menetyksia jos valistunut arvaus pitää paikkaansa, kolme kovinta pakkia ois häipymässä… Vaikka en mitään tiedä, niin veikkaan myös että Jannen ura autosuhaajana välillä hima-sjoki loppuu tähän kauteen ja varmaan pelit kokonaan….

  15. Happeen Heikkisellä ja Kuneliuksella on eukko Seinäjoella… Että siitä pari uutta mahdollista

  16. Sen verran vielä noihin arvioihin, että Kivilehdon lähtö on kai fakta, mutta muiden puolustajien lähteminen vasta olettamuksia. Toiseksi varmin lähtijä joukkueesta lienee Hulmi. Sen tiedän, että Koponen on suunnitellut jo vuoden verran hiukan viime vuosia suurempaa muutosrulettia joukkueeseensa ensi kaudeksi. Ja ainakin yksi suuri jytky lakeuksille päin on luvassa…. No se taidetaankin jo tietää….?

  17. Jos seinäjokiset haluatte pelaajan joka iskee runkosarjassa mukavasti pisteitä, mutta sulaa AINA pleijareissa, on Pajukoski siinä tapauksessa oiva hankinta.

  18. Noi ennakoinnit SPV: n kokoonpanosta eivät ole tödellakaan milläänlailla totuuspohjalla. Sen tiedän ettei Pajukoski ihan helposti tule takaisin. Ja syyn tietää kaikki läheltä seuranneet. Eivätkä muutenkaan pidä paikkaansa.
    Koska muuten huhumaa viritetään ?

  19. No kerrohan faktasi, jos on tietoa. Kaikenlaista spekulaatiota on ilmassa ja nimimerkkien takaa tänne voidaan kirjoitella mitä tahansa. Jos totta puhutaan esim. SPV:n ensi kauden joukkueesta, niin tässä maassa taitaa olla tasan yksi mies joka tietää tarkkaan missä mennään eli Mr SPV Tommy Koponen. Muiden ”faktat” taitaa olla vähän niin ja näin 😉

  20. Voitte lopettaa spekuloinnin. Spv 2015 -2016

    Uudet : J.Lindfors. + Omia junnuja.

    Lähtevät : Kivilehto (ssv)
    Raunio (alasarjat)
    Hulmi (lopettaa/alasarjat)

    Lisäks Hankkio oli varma lähtijä ennen polvivammaansa. Enää en usko että lähtee.

  21. muistakaa että tuo j.lindfors vain siinä tapauksessa mikäli saa opiskelupaikan vaasasta!

  22. Nyt täytyy kai olettaa, että T.Koponen kirjoittelee täällä nimimerkin takaa, kun kerran faktoja kerrotaan. 😉 Uskokoon ken tahtoo.

  23. Mikä tässä on kun niitä spv:n junnuja pitää haukkua? Sieltä mm. ponnistaneet Hankkio, Kouvonen, Kiviranta, Hakala, Pelto-arvo… ja lisää tuloo

  24. Mikähän siinä onkin, että täällä on tullut tavaksi haukkua SPV:n juniorityötä ja annetaan ymmärtää, että SPV:n edustusjoukkue on pelkkä ostoporukka, ilman omista junioreista nostettuja pelaajia. Paikkakunnan kokoon nähden SPV:n junioritoimintaa on varmasti suhteellisesti laajempaa kuin millään muulla liigapaikkakunnalla ja absoluuttisestikin laskettuna suurempaa kuin monella isommallakaan paikkakunnalla. Taitaapa suurin osa nykyisestä edustusjoukkueestakin ollut SPV:n miehiä vähintään a-pojista lähtien. Nimetkääpä yksikin mitalijoukkue 2000-luvulta, joka on kasattu 100%:sti seuran omista junioreista?

  25. Sentään SPV:llä C, B- junnut pelasivat menneellä kaudella SM-Sarjaa, ja A-junnut palaavat ensikaudelle SM:iin.

  26. Sentään SPV:llä C, B- junnut pelasivat menneellä kaudella SM-Sarjaa, ja A-junnut palaavat ensikaudelle SM:iin

  27. Pajukoski taisi lähtä Espooseen opiskelupaikan vuoksi. Vai muistanko ihan väärin.