Liigat

Miksi joukkue Nurmijärveltä pelaa finaalien kotiottelunsa Hämeenlinnassa? ”Sirkus olisi ollut taas edessä”

07.04.
2015
2 Kommenttia
6
Liigat
Hymyssä suin kohti finaaleja. Kuvassa SB-Pron valmennuskaksikko Timo Suonpää (vas.) ja Nino Kinnunen. Kuva: Juhani Järvenpää

Hymyssä suin kohti finaaleja. Kuvassa SB-Pron valmennuskaksikko Timo Suonpää (vas.) ja Nino Kinnunen. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten Salibandyliigan finaalit Classicin ja SB-Pron välillä alkavat keskiviikkona. Classic pelaa kotiottelunsa tutusti Tampere Areenalla, mutta SB-Pron hallivalinta finaaleihin on herättänyt ihmettelyä.

Nurmijärveläinen SB-Pro kärsii halliongelmasta, sillä joukkueen kotiseudulta ei kunnollista hallia löydy. Kotiottelunsa SB-Pro pelaa normaalisti Vantaan Campo Sport Centerin vaatimattomalla areenalla. Finaaleihin kuitenkin vaaditaan isompi halli.

Naisten finaalien otteluohjelma julkaistiin lauantaina – ja ohjelmasta löytyikin yllätys: SB-Pro pelaa finaalinsa Hämeenlinnan tuoreella ja varsin hienolla Elenia Areenalla.

SB-Pron valmentaja Timo Suonpää kommentoi Pääkallo.fi:lle erikoista halliratkaisua.

– Ollaan nyt rytkitty kolmet vikat finaalit aina pelipaikkaa vaihtaen kesken finaalien. Sama sirkus olisi ollut taas edessä. Kun ei ole vakiovuoroja missään, niin silloin olisi otettava mitä saisi… Näin päädyttiin hienoon halliin, jossa voimme pelata kaikki mahdolliset finaalit, Suonpää viestitti.

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää

Viime vuosina SB-Pro on pelannut finaaleitaan Pasilan Urheilutalolla Helsingissä, Tikkurilan Urheilutalolla Vantaalla ja Vantaan Energia Areenalla.

– Joukkueen mielestäkin on virkistävää kokeilla jotain uutta. Eli tällä mennään tänä keväänä. Ensi keväänähän pelataankin jo ties missä liiton toimesta, Suonpää heitti viitaten ensi kaudella pelattavaan yksittäiseen ”superfinaaliin”.

SB-Pro tarjoaa finaalien kotiotteluihinsa ilmaisen sisäänpääsyn sekä seuran omille että hämeenlinnalaisen Steelersin junioreille.

Naisten Salibandyliigan finaalit
Ke 8.4. klo 18:30 SB-Pro – Classic, Elenia Areena Hämeenlinna
La 11.4. klo 15:30 Classic – SB-Pro, Tampere Areena
Su 12.4. klo 14:00 SB-Pro – Classic, Elenia Areena Hämeenlinna
La 18.4. klo 15:30 Classic – SB-Pro, Tampere Areena (tarvittaessa)
Su 19.4. klo 15:30 SB-Pro – Classic, Elenia Areena (tarvittaessa)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Roki
07/04/2015
"Jengi luulee, että me tajutaan tästä lajista jotain... Tajutaan about yhtä paljon kuin sika satelliiteista."
Api
08/04/2015
Voisko Happeen sedät ottaa vähän mallia...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.