Liigat

Jatkoaikadraama: Myllymäki nousi SPV:n sankariksi – lue kolmannen finaalin juttupaketti

05.04.
2015
45 Kommenttia
7
Liigat
Henri Myllymäki (vas.) ratkaisi kolmannen finaalin ajassa 62.56. Kuva: Esa Jokinen

Henri Myllymäki (vas.) ratkaisi kolmannen finaalin ajassa 62.56. Kuva: Esa Jokinen

SPV Seinäjoelta on voittanut miesten Salibandyliigan kolmannen finaalin niukasti lukemin 3–2. SPV johtaa nyt finaalisarjaa Happeeta vastaan voitoin 2–1. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Finaalisarjan neljäs ottelu pelataan ensi viikon lauantaina Seinäjoella.

Ottelun ratkaisu?
Todella tasainen vääntö, joka olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Loppua kohden ote tuntui kuitenkin siirtyvän aavistuksen enemmän vierasjoukkue SPV:lle. Happee johti kolmannen erän alussa vielä 2–0 Joonas Kaasalaisen ja Petri Kaukon maaleilla. Sitten alkoi SPV:n kiri. Sami Koski upotti supertarkalla kudillaan pallon etuylänurkkaan. Ville Kuusela vei pelin jatkoajalle 2–2-maalillaan, joka syntyi sekavan maalinedustilanteen seurauksena. Voittomaali syntyi jatkoajalla ajassa 62.56. Happee-puolustus haparoi ja Jukka-Pekka Pelto-arvo anasti pallon ja tarjoili sen Henri Myllymäelle. Ratkaisumaali upposi hieman onnekkaastikin Happee-vahti Eero Kososen jalkojen välistä.

Ottelun hahmo?
Jatkoaikamaalin tekijä Henri Myllymäki on luonnollisesti suurin sankari, mutta vielä vahvemmin esiintyi ratkaisumaalin alustanut Jukka-Pekko Pelto-Arvo. SPV-nuorukainen ahersi läpi ottelun todella mallikkaasti. Lopulta työ myös palkittiin jatkoajalla. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat myös erinomaisia, vaikkakin sekä Eero Kososelle että Jarno Ihmelle upposi yhdet maalit jalkojen välistä.

Ottelun puheenaihe?
Kolmatta finaalia seurasi paikan päällä Jyväskylän Synergia Areenalla komeasti 3419 katsojaa. Jokunen saattoi sosiaalisessa mediassa kritisoida läpsyttimien käyttöä, mutta väliäkö sillä. Tunnelma oli huima ja uskomaton – ja se jopa välittyi television kautta kotisohville. Happee osaa järjestää hienoja tapahtumia. Siitä iso kiitos Jyväskylän suuntaan.

Tilastohuomiot:
– Kukaan ei kerännyt vähämaalisessa kamppailussa yhtä tehopistettä enempää.
– Voittomaalin iski jatkoajalla ajassa 62.56 Henri Myllymäki.
– Maalivahdit: Happeen Eero Kosonen 19 torjuntaa. SPV:n Jarno Ihme 20 torjuntaa
– Ottelua seurasi 3419 katsojaa.

Linkit:
Ottelun tilastot
Topi Naskalin ottelukuvat
Esa Jokisen ottelukuvat
Markku Tauraman ottelukuvat
Pääkallotodistus: Maalivahdit ja SPV-nuorukainen kolmannen finaalin tähtinä
Kapteeni Kauko: ”Tuntuu, että nyt ei ihan kestä päät jokaisella äijällä”
Mikko Kohonen: ”Oli todella iso matsi minulle”
Jatkoaikamaalin veskarin jalkojen välistä tehnyt SPV-hyökkääjä: ”Silmät kiinni ja sinnepäin”
Happeen pyyhe ei ole kehässä – ”Ei olla kaivettu edes kassista vielä”
Koponen listasi yhden sytyttäjän ylitse muiden – ”Kovana pudotuspelipelaajana noussut esiin”

Lue myös siirtouutiset:
Todellinen siirtopommikuvio kytee liigassa: runkosarjan dominoivin pelaaja vaihtamassa maisemaa
Maajoukkuepakki jättämässä SPV:n – nämä vahvimmin ehdolla uudeksi seuraksi

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Seppo
05/04/2015
Naps. Menikö kolmessa poikki jypi. No ei menny ei.
stig
05/04/2015
Kuului vain niks ja naks...
Alakatsomo
05/04/2015
Jyväskylästä kuulemma esitetty toive, että ensi kauden (yksi) finaali kestäisi 40 minuuttia.
Tuomarit
05/04/2015
SPV pelasi tänään kypsemmin ja ansaitsi voiton. Tosin tilanne ei olisi välttämättä kääntynyt näin, jos tuomarit olisivat olleet ajantasalla: Olisi kuulunut SPV pakille (Kivilehto) ulosajo Hynysen kasvoihin osuneesta mailan huitaisusta (oli tosiaankin vahinko, mutta pelaaja on vastuussa mailastaan)
Tuurilla....?
05/04/2015
Myllymäen veto oli tarkka jalan yli tolpan juureen.. Se mistään längistä mennyt!
Seppo Mäkelä
05/04/2015
Ainut ulosajo olisi kuulunut suomen salibandyn syövälle, eli minäminäkotilaiselle...
Samppa70
05/04/2015
Huippuhienoa sarjaa saadaan seurata!
Nyt kaikki Happeen kannattajatkin ensi lauantaina Seinäjoelle jännittämään! Näytetään, että salibandyväki osaa kannustaa ja juhlia!
Parempi voittakoon!!
Tuomarit tehtäviensä tasalla?
05/04/2015
Onko tässä lajissa kahdet säännöt? Kivilehdolle olisi kuulunut vähintään kakkonen mailalla kasvoihin lyönnistä. Vahinko tai ei, mutta näin se vaan sääntöjen mukaan menee. Eipä ollut munaa herroilla tuomareilla viheltää. Zombeina vaan seisoivat. Tällaisiin ei olisi varaa kun mestaruuksia jaetaan. Iso moka, joka pitäisi johtaa hyllytykseen.
Jyrä
05/04/2015
Käyks asiantuntijakommentaattori Jäntin lohkasut kenenkää muun hermojen päälle?
kasa
05/04/2015
Kivilehdon vahinkoa huomattavasti törkeämpi temppu oli Peter Kotilaisen polvitaklaus SPV-pelaajaan. Tosin, eiköhän kurinpitäjät tuosta jälkikäteen lätkäise pelikieltoa Kotilaiselle, niin kuin pitääkin.
Pääkallo.fi
05/04/2015
Nimimerkille "Tuurilla...?":

Tarkastettiin videolta. Kososen längistä meni Myllymäen kuti.
KASA
05/04/2015
Lisäksi pakko todeta, että olen JYRÄ:n kanssa samaa mieltä. Jäntin höpötykset aiheuttavat monin paikoin myötähäpeää.
S7
05/04/2015
Selkeesti tän sarjan hienoin matsi! Pienillä eroilla mennään, kyllähän tää nostaa selkeesti Speven suosikiksi ens matsiin, sen verta hienoja nousuja kahessa pelissä putkeen. Nyt mitataan Happeen kantti, sen verta nuori jengi, että uskon ettei riitä ja Seinäjoella juhlitaan mestaruutta.
Mitä Happeen finaalisarjasta muistetaan?
05/04/2015
Jyväskylässä kannattaisi miettiä, että mistä Happee jatkossa muistetaan: Kotilaisen veljesten polvitaklauksista vai hienoista ottelutapahtumista?
Jeppe
05/04/2015
Ihan ensimmäisenä: Jätkät hei, keskittykää nyt siihen peliin älkääkä halkoko hiuksia yksittäisistä viheltämisistä tai jättämisistä. Tuomarit ei tätä peliä ratkonu suuntaan tai toiseen.

Nyt kaksi peliä peräkkäisinä päivinä seuranneena voi todeta, että voi herranen aika marginaalit on pieniä. Pelit on ratkennu pomppu sinne pomppu tänne periaatteella jo kaksi kertaa peräkkäin. Tämä ei ota mitään SPV:ltä pois, veljet ovat olleet parempia molemmissa peleissä. Tämä siis Happee fanin suusta. Tämän päivän tapahtuma oli jälleen kerran aivan huikeaa, mutta Happee ei osannut valjastaa sitä omaksi edukseen. MItä pidemmälle ottelu eteni, Happee alkoi yhä enemmän pelkäämään, että ottelun kaari toteuttaa samaa mantraa kuin edellisenä päivänä. Tämä ratkaisi ottelun Spevelle, joka osasi käsitellä paineet paremmin. Viikon tauko tulee Happeelle nyt tarpeeseen, jokaisella on peiliinkatsomisen paikka. Tämä ottelusarja ratkaistaan pään sisällä ja sillä kohdalla missä hirvilogo paidassa sijaitsee. Itse uskon Happeen vielä nousevan game fiveen, ja siksi lähden taas lakeuksille kannustamaan joukkuetta, vaikka sitten viimeisen kerran tällä kaudella.
jep
05/04/2015
Jeppe on puhunut. Aamen.
S7
05/04/2015
Jeppe puhuu asiaa, täällä ihan liian usein vaan huudellaan ja tartutaan yksittäisiin asioihin. Ja kaikki tämä järkyttävien värilasien läpi!!

Speven etu tähän sarjaan tultaessa, että jo välierissä eivät päässeet ilmaiseksi läpi. Happee taas vetänyt kevään "liiankin" helposti ja sitten kun punaiset vetäsi lauantaina jostain ihmeestä 6vaihteen päälle, niin Happeella meni näköjään sormi suuhun pahemman kerran. Toivottavasti nähään 5 finaali! Happeen pitää vaan viikossa löytää uutta uskoa tekemiseen, olikohan jo lauantaina ennen vikaa 8minsaa kultajuhlat mielessä, veikkaan että oli...
Pohjanmuta
05/04/2015
Jäntillä on jäänyt sana "laadukas" päälle.
Käynyt saman kommenttori-kurssin kuin Erkka V. Lehtola ? :)
Sami
05/04/2015
Tuhkapilvi Happeen ainoa valonpilkku. Missä Kaukon johtajuus? Ei sitä ainakaan hermoilemalla osoiteta.
Miten niin hiustenhalkomista
05/04/2015
Ansaittu jäähy jatkoajalla ei ole turhasta valitusta. Siinä Happeen paikka olisi ollut niitata. Eipä vaan muna kestänyt.
Sorvankylän kurvi
05/04/2015
Hieno tapahtuma ja huippu peli. Liigan parhaat finaalissa. Hei 3000 katsojaa, runkosarjaan sama, niin pelaajatkin voi alkaa ammattilaisiksi. Livenä varmasti toimi kuten telsustakin. Parempi voitti, koska maalit ratkaisi. Tuomaritkin on ihmisiä, kuten eilen jääkiekossakin. Vähän mokaa, mutta on näkymättömiä, onnistunut ilta.
Tiger
05/04/2015
Happee hyytynyt nyt kahdesti! Ei mitään ihmeelistä. SPV kuitenkin paljon kovempi ryhmä kuin OLS ja Erä. Nekin haastoivat ihan hyvin mutta Happeen rutiini ja peruspelaaminen riittivät. Oikeasti nyt mitatataan Happee joka tasolla? Tähän menessä kaikki on mennyt
Ilman suurempia ongelmia. SPV on nut henkisesti kuskun paikalla.
Tieto
05/04/2015
Eipä ratkennu tuomareihin. Kyllä niitä jäähyjä jäi viheltämättä puolin ja toisin. Selkeesti on linja, jonka mukaan kovaa pelataan. Pahin sormien läpi tilanne oli inhottava polvitaklaus Härköseen. Pahimmassa tapauksessa noi lopettaa koko peliuran. Runkosarjassa oli lätkäisty punainen kortti. Hyvä ja vauhdikas matsi.
fyt
05/04/2015
Täytyy näin puolueettomana ihmetellä miksi ihmeessä tuomaripari ei uskalla viheltää jäähyjä täysin selvistä tilanteista? Varsinkin tuo kotilaisen oksettavan törkeä jalkapyyhkäisy.. Näistä on aikaisemmin tässä liigassa jaettu pitkiäkin pelikieltoja joten nyt kurinpito herätys, mikäli haluatte säilyttää uskottavuutenne.
S7
05/04/2015
Onhan toi nyt tommoista pilli taskuun linjaa, mistä Amu jo avautui aikaisemmin. Jäähyjä ei kyllä tuu mistään. Mä yllä olevan kommentoijan kanssa samaa mieltä, kun tässä sarjassa ei sinällään kumpikaan ole suosikki tai inhokki. Mutta rehtiä on peli näiden jengien vastakkaiset matsit, ainakin jos on speven haastiksien tekijään uskominen(2mk), eli kai toikin tilanne oli rehti? Ja se yksi Kaukon päähän ajelu, kohteena Kuusela(oliko toi ekassa vai tokassa pelissä?):-). Varmaan ei noi ois rehtejä ton herran mielestä jos joku muu tekisi;-)
S7
05/04/2015
"kun tässä sarjassa ei sinällään kumpikaan ole suosikki tai inhokki."

jep jep taas pikku kirjoitusvirhe:-). Piti laittaa ettei mullakaan tässä sarjassa ole suosikki tai jotain sinnepäin....
Skeidapuolustelua
06/04/2015
Älkää nyt viittikö, jos tana jatkojalla naamaan huitaisu ei ole ratkaisumomenttum, niin mikä sitten, häh?
Raitkaisu momentum oli se
06/04/2015
ettei kahden maalin johto pitänyt. Ok ök?
PÄÄKALLOLLE KEHITYSTEHDOTUSTA
06/04/2015
Tää tekstin määrä finaaleista on ihan huikeaa, tehdään se selväksi, mutta mielestäni voisitte vähän selkeyttää tuota teidän uutisvirtaa. Kaikki jutut puskevat samanlailla tuohon etusivulle ja nyt siitä valtaosa on täynna finaalijuttuja, mikä mistäkin pelistä.

En osaa suoraan edes ehdottaa miten tuo pitäisi tehdä, mutta voisitte esimerkiksi pitää pikkukuvan kanssa näkyvissä vain pääjutun (tämä peliraportti-formaati) ja vaikkapa uusimman lisätekstin, ja pienentää muut jatkoajan etusivu-tyyliin pienemmiksi (ilman pikkukuvaa).

Etusivulta on nyt hieman hankalaa visuaalisesti heti nähdä eri juttuaiheet, kun kaikissa jutuissa on liki samanlaiset tai jopa samat pelikuvat pikkukuvina ja monesta pääjutusta on useampi teksti. Väleissä kuitenkin jotain pelaajasiirtohuhuja, joissa kuitenkin kuvituksena edelleen samoja kuvia finaaleista.
Ilmari
06/04/2015
Sitä mä ihmettelen kenelle peliä tehdään kun ens vuonna mennään kerrasta poikki finaaalisysteemiin ? Laji jää montaa hienoa elämystä köyhemmäksi entisestään ja huonokuntoisemmat läpyttelijäjoukkueetkin voi voittaa Suomen Mestaruus tittelin .
jatkoaika case
06/04/2015
Peli ei olisi välttämättä mennyt edes jatkoille, jos Kotilainen olisi saanut ansaitun vitosen avauserässä. Joten, jossittelut pois ja se kuka teki enemmän maaleja voitti.
Häh täh mitäh?
06/04/2015
Upeeta fanitusta jälleen yleisöltä: läpyköiden läiske, rumpujen jytke ja fanitushuudot ovat ottelun suola. Kovaääniset torvet pois katsomosta - tinnitus ei ole kiva asia - ajatelkaa varsinkin lasten kuuloa. Harmi ettei kolmannessa erässä fanien kannatuskaan auttanut Happeeta, odotin niin kovasti kotivoittoa.
Jeppe
06/04/2015
Nimimerkki Jatkoaika Case sen hyvin tiivisti. Itse olisin ajanut Peterin ulos siitä taklauksesta, vaikka kuinka hirvilasit päässä operoin. Pelin kulku olisi ollut aivan erilainen.

Valitettavasti kummallakaan Kotilaisen veljeksistä ei tällä hetkellä kulje. Panulta puuttuu röyhkeys maalintekopaikoissa joita on tullut jokaiseen peliin yllättävän paljon, Peter taas menettää palloja aivan liikaa hyökkäyksen käynnistyksissä ja antaa maalipaikkoja Peliveljille. Jos nämä kaksi kaveria nostaisivat tasonsa lähemmäksi sataa prosenttia, Happeen vaarallisuus hyökkäyspäähän kohenisi paljon. Potentiaalia on ja paljon. Tämä nostaisi myös Hoikkasen ja Mannisen vaarallisuutta toiseen potenssiin.

Tällä hetkellä Kosonen lisäksi Happeesta onnistuvat kiitettävästi Junkkarinen ja kapteeni Kauko. Jotenkin kohtalon ivaa, että sen yhden vaihdon kun Junkkarinen on jääpussi nilkassa, Tikan ja Ukkosen kommunikaatio ei toimi ja peli ratkeaa jatkoajalla. Suurimmissa vaikeuksissa ovat Hynynen, Savinainen ja ajoittain Ukkonen. Hynynen hakkaa päätä seinään pelistä toiseen ja peli ei ole tarpeeksi monipuolista, Savinainen ja Ukkonen antavat syöttöharhoja aivan liikaa paineistetussa tilassa. Tuhkapilvi toimii kokonaisuudessaan hyvin, mutta kenttä olisi hyökkäyspäähän lähestulkoon pitelemätön jos Panu Kotilainen alkaisi pelata kuten parhaiten osaa.
Junnu#8
06/04/2015
Ja Peter Kotilainen kuskaa liikaa kuulaa. Nopeasti pallo liikkeelle olisi parempi.Toki haastaminen on hyvä asia. Mutta sekin pitää tehdä järkevästi ja joukkuetta hyödyntäen. Ala Tuukka Kiviranta, Janne Hoikkanen. Mutta hienot finaalit on ollut tähän saakka. SPV noussut hienosti mukaan taisteluun pytystä.
ilmarille
06/04/2015
Edellinen hefe sai puskettua yhden finaalin läpi vaikka selkeä enemmistö joukkueista vastusti. Ongelma on se, että hesaan ei saada nykypäivänä hurmospeliä kuin kusemalla koko lajiyhteisön kintuille. Mutta fakta on se, että eilisen kaltaista tunnelmaa ei yhdessä finaaleissa saavuteta jos peli viedään pois oman yleison edestä.
S7
06/04/2015
Ei näitä yli 3000 katsojan pelejä nyt montaa ole kaudessa, tällä kaudella eilinen ainut? Jos hartwall täynnä katsojia kolminkertaisesti. Urheilullisesti kyllä yksi finaali on perseestä, mutta onko tossa kuitenkin vaan tarkoitus saada lajille enempi näkyvyyttä? Mä kallistun siihen, että ihan hyvä kokeilu. Siinnä vaiheessa jos katsojamäärät ois ees lähellä ruottia ois eri asia, rehellisyyden nimissä ja vaikka kuinka lajia kannatan, niin eihän tällä hetkellä kummoset ole katsojamäärät peleissä. Muutamilla paikkakunnilla päästään tuhanteen...
Sami
06/04/2015
Tuo olis ok kokeilu, jos olis sellaset 6 paikkakuntaa josta valita. Nyt finaalit käytännössä joko Turussa tai Pääkaupunkiseudulla, jotka edustaa vain murusia lajin faniporukasta. Miksi verrataan Ruotsiin? Ei pärjätä missään lajissa koska siellä on täysin eri fanikulttuuri. Eilen 3500 äänekästä on parempi kuin 7000 hiljaista hesan finaalissa. Esim. SSV - SPV finaalissa Helsingin jäähallissa oli kuin huopatossufinaalissa, jos SPVn kannattajat olis ollut hiljaa.
Api
06/04/2015
Taitaa olla ensimmäinen kerta kun Mika Savolainen mainitaan jonkun finaalin yhteydessä, mutta kyllähän Savo olisi ollut vähintään 5 peliä sivussa tosta polvitaklauksesta. Härkösellä kävi hyvä säkä kun ei loukkaantunut, Hankkiolla ei. Ottelu olisi ollut ohi, kun tosta olisi vitonen annettu.
Hirvi pelastettiin avannosta...
06/04/2015
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hirvi-varjotteli-pitkaan-avannossa-katso-kuvat-pelastusoperaatiosta/4971962
Tarkkailija
06/04/2015
Kun nyt tuota Yhden finaalin -kokeilua jauhetaan, niin heitän pointin, jota ei liikaa huomioida:
Yksi finaali ei lämmitä ehkä faneja, ja saattaa urheilullisestikkin olla huono juttu, mutta siihen on kuitenkin yksi hyvin merkittävä puolestapuhuja - Champions Cup ja MM-finaali on kerrasta poikki, ja Suomi antaa rajusti siinä tasoitusta Ruotsille, kun meillä ei ole kokemusta yhden finaalin valmentamisesta, valmistautumisesta, eikä varsinkaan ratkaisemisesta.
Ts. Tässä taidetaan pyrkiä ottamaan Ruotsista mallia myös pelilliset lähtökohdat huomioiden.
päällikkö
07/04/2015
Joku kehaisi Kaukoo, milä laseilla siellä on katteltu pelejä? Kaukohan on ollut todistamassa lähes jokaista Speven maalia vierestä, sillä keskustassa on ollut tilaa.
Sami
07/04/2015
Tarkkailijalle. Niin, että seurojen koko kauden palkinto viedään Helsingin herroille vain sen takia, että yksi ottelu ratkaisee. Eikö Happeella ole nyt luvassa ottelu, joka on pakko voittaa? Ja jos Happee voittaa 4:nen finaalin, niin eikö silloin ole molemmilla joukkueilla yksi ottelu, joka on pakko voittaa, jos meinaa saada pokaalin? Aika ontuva selitys, kuten kaikki muutkin yhtä finaalia puoltavat.

Ja älkää puhuko medianäkyvyydestä. Niin kauan kun miellä on näitä SSV:tä, jotka hoitavat media näkyvyyden lähinnä Twitter-tilillä (osa ilman sitäkin), niin se on turha luulla, että massat kiinnostuisivat lajista. Nyt hyvin hoidetut seurat ovat muualla kuin Helsingissä, joten on lähinnä irvokasta viedä huipennus Helsinkiin palkintona puuhastelusta. Edellisen johtajan masinoima hanke, jota ei uskalleta perua. Ainoa tapa nostaa näkyvyyttä on nostaa tasoa arjessa. Vain sitä kautta voidaan edes olettaa että finaaleista voisi tulla Suomen tasolla karnevaalit. Nyt se onnistuu vain paikallisesti, esim. Jyväskylässä, kuten hyvin todettiin.
Tarkkailija
07/04/2015
Samille:
Juu, en ole yhden finaalin kannalla ollenkaan, mutta Paras kolmesta -sarja antaa joukkueille aikaa oppia virheistään, joita yhden pelin finaalissa ei saa tulla. Esim. SPV olis kuollut pystyyn ekan finaalin lähtökohdillaan, Happee oli rajusti edellä - nyt SPV on oppinut ja Happee yrittää saada ideasta kiinni. Ts. on eri valmistautua siihen viidenteen peliin kun on opittu vastustajan kujeet, ku sitte mennä kuoleman otteluun suoraan.
Ruotsissa tää nyt vaan osataan, MJ pelaajat pelaa näitä joka kaudella ja osaa kantaa paineet - ja valmentajat muuttaa peliä yhden pelin sisällä.
Suomessa finaalisarja voidaan aloittaa "katotaan nyt ja opitaan" -mallilla ja valmentajat voi pelien välissä oppia vastustajan kujeet videoilta ja tarvittaessa "kilauttaa kaverille" :)

Pelillisesti 5 finaalia on paras tietty, medianäkyvyyttä tuolla kokeilulla ei suuremmin saavuteta, kun Salibandy on kuitenkin pikkulaji suomessa, varsinkin SM-liiga (moni pelaa itse ja tykkää lajista, mutta harva tietää mitään SM-liigan meiningistä, ku ei kiinosta). Ruotsissa Säbä on tosi iso juttu ja jokaisen ison joukkueen pelejä seuraa tuhannet katsojat ja sillon se Globen täyttyy yhdestä finaalista. Nyt jos tää finaali pelattaisiin kerrasta poikki Helsingissä, paikalla olisi 1000-2000 Happeen fania ja max. 500 Seinäjoelta, ja lisäksi muutama sata pääkaupunki-alueelta, nekin niitä jotka on joko Jykylästä tai S-joelta. Tunnelma olis huonompi ku Seinäjoella tai Jyväskylässä ja ne loput, joita peli kiinnostaa, katsoisi sen TV:stä. Niin paljoa tuo mestaruus ei Suomessa kiinnosta, että yli 5000 katsojaa saadaan millään, varsinkaan ku liput on varmaan jotain 35€.

Eli juu, en näe yhtä finaalia toimivaksi Suomessa, mutta MM-kisoja silmällä pitäen näen sillä olevan pienoinen "syy tai hyöty", joka voisi ratkaista seuraavan MM-finaalin Suomelle, mutta kumpi ajaa Salibandyliiton asiaa enemmän - viihdyttävät SM-liiga finaalit tai MM-titteli? Eihän tämä asia katsojaa palvele, se on selvä.
Lakeudenrehtori
07/04/2015
Kyllähän te kaikki tiedätte sen, että happeen pojat laittaa vetoketjut kiinni, työhaalarit taas niskaan ja lopettaa sarjan jyväskylässä kannun nostoon.. kun pojat laittaa tossua liikkeelle, karvi ylemmäs ja työmoraalia lisää, niin ei koposen pojat saa mitään muuta aikaan kun malkamäen maailmanluokan kukkupalloja.
Jippo
07/04/2015
Näytti hyvin tippuvan Malkamäen "maailmanluokan kukkupallo" kososelle...... kyllä sen ymmärtää, että lakeudenrehtoria tuollainen asia ketuttaa, kun ei maailmanluokan veskari saa oveakaan kiinni ;) parempi voittakoon lauantaina eli SPV!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.