Divarit

Näin pelataan liigakarsintojen viimeisessä vaiheessa – Welhot ja TPS aloittavat ottelusarjan Iisalmessa

07.04.
2015
4 Kommenttia
1
Divarit
Jani Lipsasen luotsama Welhojen joukkue on noussut komeasti Divarin runkosarjan seitsemänneltä sijalta aina liigakarsintoihin asti. Kuva: Jari Turunen

Jani Lipsasen luotsama Welhojen joukkue on noussut komeasti Divarin runkosarjan seitsemänneltä sijalta aina liigakarsintoihin asti. Kuva: Jari Turunen

Salibandyn miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin finaaleissa M-Teamin taakse jäänyt SB Welhot Kuopiosta yrittää nousua Salibandyliigaan turkulaisen TPS:n kustannuksella.

Uudistuneessa sarjajärjestelmässä Divarin finaalin hävinnyt osapuoli saa vielä uuden nousumahdollisuuden kohtaamalla Salibandyliigan playout–sarjan TPS–Josba voittajan.

Viime sunnuntaina varmistui, että Joensuun Josba putosi Salibandyliigasta 25 perättäisen pääsarjakauden jälkeen hävittyään TPS:lle ottelusarjan 2-1. TPS joutuu liigakarsinnan viimeisessä vaiheessa pelaamaan pääsarjapaikkansa puolesta SB Welhoja vastaan.

Paras viidestä -järjestelmällä pelattava ottelusarja alkaa lauantaina 11.4. Iisalmessa. Sarjan voittaja pelaa kaudella 2015-2016 Salibandyliigassa ja hävinnyt Divarissa. Divarin mestari M-Team Helsingistä varmisti nousunsa Salibandyliigaan jo aiemmin.

Salibandyliigan karsinta: SB Welhot, Kuopio – TPS, Turku
La 11.4. klo 17:00 SB Welhot – TPS, Iisalmen liikuntahalli
Su 12.4. klo 18:30 TPS – SB Welhot, Caribia Turku
Ti 14.4. klo 18:30 SB Welhot – TPS, Kuopio-halli

To 16.4. klo 18:30 TPS – SB Welhot, Caribia Turku (tarvittaessa)
Su 19.4. klo 16:00 SB Welhot – TPS, Kuopio-halli (tarvittaessa)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Täysinturhatietotämäkin
07/04/2015
TPS jäljittelee tänä keväänä reiteillään Juicen levyä Kuopio-Iisalmi-Nivala. Turkulaisten Savo-Karjalan Grand Slam menee reittiä Joensuu-Iisalmi-Kuopio.
Sivustakatsoja
08/04/2015
Minkä helvetin takia sarjajärjestelmän suosii divarijengiä heittämällä welhoille kotiedun ja 2vk huilin? Tps taistellut pitkin kevättä ankaria playout matseja ja sitten joutuu viel tähän parasta 5 sarjaan.. Eikö edun kuitenkin pitäisi sille liigajengille mennä? Ikäänkuin liigasta haluttaisiinkin tiputtaa vikat, vaihtuvuuden ja näkyvyyden takia? Lähinnä naurettavaa muutenkin että "häviäjälle" lahjoitetaan vielä uus mahis
Maikkeli
08/04/2015
Toki pelit on varmaan ankaria, mutta Welhojen ylimääräinen "huili" johtunee sekä 2-0 tappiosta M-Teamille, että TPS-Josba sarjan ERITTÄIN väljästä aikataulusta. TPS otti parin viikon "huilinsa" ennen Josba-sarjaa.Welhot ovat pelanneet 34 liiton peliä ja TPS 32 (?).
Sivustakatsojalle vielä semmoiset terveiset että kyllä tässä on TPS:lle "lahjoitettu" mahdollisuus säilyä liigassa playoutien ja karsintojen kautta. Käyttäköön TPS sen hyödykseen parhaaksi näkemällään tavalla.
Salaliittoteorioitsija
08/04/2015
Kävikö Pääkallo skouttaamassa Josban viimeistelytreeneissä, että joensuulaisilla ei ole mitään jakoa, kun joukkueen tippuminen varmistui jo sunnuntaina? Ratkaiseva otteluhan pelattiin vasta maanantaina...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.