Maajoukkueet

Naisten MM-kisojen otteluohjelma julkaistu – Suomi pelaa ottelunsa Hakametsän jäähallissa

01.04.
2015
0 Kommenttia
2
Maajoukkueet
Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Kansainvälinen salibandyliitto ja MM-kisatoimikunta ovat julkaisseet Tampereella 4.-12. joulukuuta pelattavan naisten MM-lopputurnauksen otteluohjelman.

Puola–Sveitsi ja Slovakia–Venäjä toimivat starttina yhdeksän päivää kestävälle tapahtumalle. Suomen kohtaa alkusarjassa Norjan 4.12., Sveitsin 5.12. ja
Puolan 7. joulukuuta. Kaikki Suomen ottelut pelataan 7000 katsojaa vetävässä Hakametsän jäähallissa, kuten muutkin A- ja B-lohkojen kamppailut. Toisena pelipaikkana toimii Tampere Areena, jonne katsojia mahtuu 1 500 henkilön verran.

MM2015-lopputurnauksen osallistuu kaikkiaan 16 maata maanosittaisten karsintaturnausten kautta. Suomi sai kisajärjestäjänä ainoana maana suoran lopputurnauspaikan.

MM-kisojen lohkoarvonta suoritettiin maaliskuun alussa Helsingissä. Tuolloin maat arvottiin maailmanrankingin mukaan painotetusti neljään neljän joukkueen lohkoon.
A- ja B-lohkoissa ovat maat sijoilta 1-8, C- sekä D-lohkoissa alemman rankingin omaavat maat.

Alkusarjan jälkeen etukäteen kovimpien A- ja B-lohkojen kaksi parasta maata jatkavat suoraan keskiviikkona 9. päivä alkaviin puolivälieriin ja näiden lohkojen 3. ja 4.
sijoittuneet pelaavat karsintapelin puolivälieriin C- ja D-lohkojen kahta parasta vastaan. Näin saadaan jo alkuvaiheessa tasaisempia otteluita.

Naisten salibandyn MM-kullasta mitellään 10. kerran. Suomi on voittanut kahdesti naisten MM-kultaa (1999 ja 2001)

Otteluohjelma kokonaisuudessaan.

Suomen alkusarjaottelut
pe 4.12. 18:30 Norja – Suomi
la 5.12. 17:00 Sveitsi – Suomi
ma 7.12. 18:30 Suomi – Puola

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.