Näyttävä koostevideo: tältä näyttää huippusalibandy yläilmoista kuvattuna

Kuva: Kuvakaappaus videolta (Youtube)

Kuva: Kuvakaappaus videolta (Youtube)
Kuva: Kuvakaappaus videolta (Youtube)

Sveitsin salibandyliigan NLA:n välierissä käytettiin mielenkiintoista teknologiaa ottelun kohokohtien tallentamiseen. Wiler-Ersigenin ja Tigers Langnaun välistä välieräottelua kuvattiin ylhäältä päin katsottuna.

Tatu Väänäsen ja Lassi Vänttisen edustama Wiler oli ottelussa vahvempi lukemin 6-4. Wiler johtaa Joonas Pylsyn edustamaa Langnauta otteluvoitoin 2-1.

Alla olevalta videolta voit katsoa miten mielenkiintoisia kuvakulmia kameraviritys tuo salibandyn seuraamiseen.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan kuvauksessa käytetty laite on tämän näköinen. Tietolähteemme mukaan laitetta tullaan käyttämään myös Sveitsin yksittäisessä finaalissa.

Juttua päivitetty 2.4. klo 20.25

11 comments

  1. Mitä ihmeellistä tuossa on, ihan sama jos olisi kuvattu tavallisella robottivarren päässä olevalla kameralla ylhäältä?

  2. Hieno! Lisää tämmöistä meidänkin kentille. Niin hienoja on tollaiset, että mieluusti katson niitä robottivarsikuvauksiakin mitä sä meille Hohoijaa salibandykentiltä bongaat. Missäs niitä on?

  3. Ei jumalauta, toiset ne jaksaa kaikesta valittaa ja aina! Makeeta kuvaa ja harvemmin tämmöistä on sählykentiltä tarjolla. Hohhoijaa varmaan sitten alkaa näitä tarjoilemaan jatkossa, kun ei ole yhtään ihmeellistä…

  4. Tämä on hyvä juttu! Lisää uusia kamerakulmia vaan meillekin.

    Mutta missä on median jutut salibandyliigan finaaleista? Onko liitossa tehty päätös, että viimeinen paras viidestä sarja vedetään minimaalisella julkisuudella? Missä Henriksson luuraa? Paikallislehdetkin ovat kirjoittaneet kauden hupentavista finaaleista enemmän kuin liiton palkolliset.

  5. Missä koko plaijari kevään ollut jutut! Toki luulis, että viimeistään tässä vaiheessa ois herätty… Sentään nää pelit tulee telkkarista, ois nyt ees yhen välierä matsin joltain paikkakunnaltakin voinut laittaa eetteriin.

  6. No ei ole kopteri aivan sama kuin robottivarsi, niitähän nyt on tosiaan kaikkien salibandykenttien katot pullollaan. Hienoa kuvaa on tämä ja tuo uutta syvyyttä lajin seuraamiseen.

  7. Tuo on kuvattu kaapeli värityksen avulla ei kopterin avulla. Mutta hienolta näyttää silti.