Liigat

NST:lle tukku tärkeitä jatkosopimuksia

15.04.
2015
0 Kommenttia
5
Liigat
Kuva: Markku Taurama

Kuva: Markku Taurama

Miesten Salibandyliigan sijalle 10 itsensä kuluvalla kaudella pelannut NST on julkistanut viisi uutta jatkosopimusta.

Runkopelaajista joukkueessa jatkavat puolustajat Anssi Tikkanen ja Aleksi Ikonen sekä hyökkääjät Petteri Puustinen ja Otto Valavuo. Myös maalivahtiosaston kakkosmiehenä Jarkko Monthanin takana ollut Ville Nilosaari on rustannut nimensä lappeenrantalaisten papereihin. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Puustinen oli päättyneellä kaudella NST:n kolmanneksi paras maalintekijä 15 osumallaan, ja Tikkanen sijoittui Risto Töllikön jälkeen sisäisen pakkipörssin kakkoseksi 17 pisteellään. Joukkue julkaisee lisää jatkosopimuksia lähiviikkoina.

Lue lisää NST:n sivuilta tästä ja tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.