Pojat

Pettynyt Erän A-poikien puolustaja: ”Molemmat menivät all-in”

12.04.
2015
0 Kommenttia
10
Pojat
Aaro Koski oli pettynyt hävityn viidennen finaalin jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää.

Aaro Koski oli pettynyt hävityn viidennen finaalin jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää.

Tamperelainen Classic on salibandyn nuorten Suomen mestari. Finaalisarjassa Tapanilan Erää vastaan jo otteluvoitoin 0-2-tappiolla ollut Classic vei sunnuntaina ratkaisevan viidennen loppuottelun numeroin 8-1.

Aiemmat neljä finaaliottelua olivat ratkenneet suuntaan tai toiseen pienimmällä mahdollisella erolla, yhdellä maalilla. Ratkaisufinaalissakin mentiin ensimmäiseen erätaukoon asti tasaisissa merkeissä, mutta toisessa erässä vierasjoukkue karkasi.

– Ratkaisu oli tänään varmaan siinä, kun toisessa erässä Classic laittoi lähes joka paikasta sisään. Heillä oli muutama vetopaikka ja Sane (Santeri Kainulainen) otti kiinni voitavat, mutta kun pallo menee yläriman kautta sisään niin mikäs siinä, Erän puolustaja Aaro Koski arvioi.

Viidennestä nuorten loppuottelusta olisi herkästi odottanut kyttäilevää asemasotaa, mutta toisin kävi.

– Molemmat halusivat mennä tänään all-in ja katsoa mihin se riittää. Nyt meni Classicille, ensi kerralla sitten meille, Koski tuumi.

Erän A-junioreiden mitaliputki jatkui hopeamitaleilla. Viime keväänä Suomen mestaruuden puolustaminen päättyi pronssimitaleihin, nyt nuo pronssit kirkastuivat hopeaksi, mikä ei heti pelin jälkeen Erä-leirissä lohduttanut.

– Tämä tuntuu äärimmäisen pahalta. Ei näitä pelejä varsinkaan halua kukaan hävitä, kun panosta on.

– Hopea on toki kova suoritus ja on tämä kova joukkue. Tässä on monta sellaista pelaajaa, joita en niin hyvin tuntenut, mutta uskomattomalla tavalla pystyivät pelaamaan.

– Olen äärimmäisen ylpeä etenkin nuoremmista pelaajista. Monella 94-syntyneellä pelaajalla loppuivat tähän junnuvuodet. Heitä pitää kiittää. On ikävää, että heille tästä saatiin vain hopeinen päätös, Koski sanoi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.